Budapesten vagy Esztergom környékén kihez érdemes menni tetoválást kijavítani?
Figyelt kérdés
Néhány éve csináltattam tetoválást Komárom-Esztergom megyében, és tónusok és pár vonal nem lettek az igaziak. Annyira nem vehető könnyen észre, és takarja a póló, de rászántam magam,h kijavíttatom. Kihez érdemes menni?2013. szept. 17. 17:06
1/4 anonim válasza:
mindenképp Bozsóhoz! Ő Dorogon dolgozik és olcsón. Ennyire tehetséges ember nem sok van!
fb adatlapja: [link]
itt képeket is találsz a munkáiról.
2/4 SzilKa válasza:
Szerencsére bőven van tehetségesebb, mint az első linkjében szereplő kezdő úr :)
Takarást csakis profival szabad csináltatni, menj a Dark Art-ba, ott jó kezekben leszel.
3/4 A kérdező kommentje:
Akit az első linkelt, engem sem győzött meg. Valamiféle hobbitetoválónak tűnik.
Második, te tetováló vagy? Ha küldök képet a tetoválásomról, mondanál róla véleményt? Igazából nem fedőtetoválást akarok, hanem a tónusokat, vonalakat vhogy kijavíttatni.
2013. szept. 18. 10:24
4/4 SzilKa válasza:
Szia! Igen, tetováló vagyok, küldj képet priviben nyugodtan, megnézem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!