Nagyon viszket a tetoválásom, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
vasárnap lett csinálva és az utóbbi két napban nagyon viszket. természetesen nem vakarom, mert tudom, hogy nem szabad. Tegyek rá valami hideget ?2013. szept. 13. 15:40
1/9 anonim válasza:
én rá fujtam mindig azt a sprayt nem jut eszembe már rég használtam de gyogyszertárban lehet kapni fehér szinü a palack meg a cucc is benne narancssárga betükkel van ráirva és leégés ellen is jo.
2/9 anonim válasza:
ne vakard! kened rendesen bepanthennel?
3/9 A kérdező kommentje:
igen, kenem. bepanthen plussal.
2013. szept. 13. 16:29
5/9 anonim válasza:
a plus az nem jó a tetoválásra.
6/9 anonim válasza:
bepanthen plus állítólag kiszedi a színt...
7/9 SzilKa válasza:
A sima Bepanthen és a plus is teljesen jó tetoválás utókezelésre, egyetlen gond lehet a plus-szal, hogy van, akinek érzékeny a bőre és csípi. Emiatt szokták sokan a simát ajánlani, mert az biztosan problémamentes.
Nem fogja kiszedni a festéket a plus, ez hülyeség. :)
Kérdező, a krém kenésével tudod "vakarni", mást nem nagyon tudsz vele csinálni. Türelem, pár nap és elmúlik a viszketés :)
egy tetováló
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, főleg az utolsót! :) Akkor lehet azért érzem néha, hogy kicsit csíp..
ezen kívül egyébként van még kettő, és ugyan így kezeltem és nem szedte ki a színét, se bajuk nem volt. Sőt azt mondták, hogy a plus még jobb rá. De lehet az én bőröm akkor nem nagyon bírja :)
2013. szept. 13. 22:31
9/9 anonim válasza:
első vagyok, nem irix de most már meg nézem a neten...Panthenol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!