Friss tetoválásom van: pontosan hogy kell kezelni?
Figyelt kérdés
Mindmenki mást mond, mindenhol máshogy látom leírva.. Hazajöttem, levettem egy-két óra múlva a fóliát, azóta kétszer bekentem és újrafóliztam. Meddig kell fóliázni? Azt tudom, h éjszakára ajánlatos, de napközben is egy hétig kb?
amíg le nem hámlik addig kenegesd Bepantannel, majd utána is testápolóval.
az első 3napban ajánlott a fóliázás, ezt 3óránként ismételd, vagy előbb ha szükségesnek érzed: leveszed a fóliát utána mosd le enyhén szappanos vízzel, itasd fel róla papírtörlővel a vizet óvatosan, hagyd egy 15 percre, hogy szellőzőn, majd jöhet rá a friss fólia. 3-4 nap elteltével elkezd majd hámlani akkor már nem szükséges fóliázni, csak akkor ha elmész otthonról, hogy védje a portól a fólia a tetkót. egy hét elteltével meg csak testápolóval kend be.
ha otthon vagy, akkor nem muszáj rajta lenni a fóliának, elég ha le van kenve.
2013. aug. 29. 20:22
2/6 anonim válasza:
Először is, mit mondott a tetoválod?? Azt csináld amit ő mondott, mert igen mindenki mást mond. Például én teljesen mást hallottam mint amit az előző hozzászóló írt.
Nekem nem volt lefóliázva. Lemosni csak aznap este lehet, aztán míg be nem gyógyul nem érheti víz. Kenegesd bepanthennel, naponta 1-2szer ahogy érzed, ha száraznak érzed többször is, de ne kend soha vastagon, ne legyen fehér. Ne fóliázd le! Ha kimész vele az utcára, takarja ruha (persze ez attól függ h hol van)!
2013. aug. 30. 12:52
3/6 anonim válasza:
Pedig az első hozzászóló teljesen korrektül írta le. Nekem is ezt mondta a tetoválóm, én is így kezeltem, van már jó pár tetoválásom, egyikkel se volt probléma, tökéletesen begyógyultak.
2013. aug. 30. 21:10
4/6 anonim válasza:
2. Vagyok. Pont ezért írtam, hogy tetoválotól függ, mert mindegyik mást mond. Ezért csinálja azt amit az övé mondott!
2013. aug. 30. 21:35
5/6 anonim válasza:
Ne fóliázd! A fólia alatt befog fülledni, átvizesedik, csúnya lesz, kidobja. (nem mindenkinél) nekem a fólia addig volt rajta még hazaértem, de az is csak azért mert nagyon meleg volt, és hogy ne érje a nap. Kb 1hétig úgy csináld, hogy mikor fürdesz kend be vastagon, és fürödj nyugodtan. Áztatni nem szabad, ne tusfürdőzd. Víz érheti. 1-2hétig kenegesd, amég lehámlik. Bephanten vagy neogramormonnal. 6tetoválásom van, mindegyiket így csináltam, és mind ugyan olyan mint, mikor kész lett. A fóliát viszont felejtsd el, de gyorsan! Fürdésnél se tedd fel, csak a krémet. Ja, és naponta 1x nyugodtan hideg vizet engedj rá, hogy az elhalt darabok lejöjjönek. Amikor már hámlik, és épp, hogy fogja valami akkor se tépd le. Minden darabnak magától kell le esnie. :)
2013. szept. 6. 01:26
6/6 anonim válasza:
csak és kizárólag a tetoválód utasításait kövesd!!! itt mindenki mondhat mindent... ha egy "jóindulatú" azt mondja, kendd tejföllel, mert az olcsóbb, mint a bepanthen, akkor azt is megtennéd?...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!