Miért viszket az új tetoválásom?
Figyelt kérdés
Lassan egy hete van meg a tetoválásom a nyakamon,és most elkezdett viszketni.Nem nagyon,de azért érezhető.Folyamatosan kenem Bepanthennel.Nincsenek kiütések és szepen be is gyógyult,csak viszket.Miért?2009. ápr. 13. 07:42
1/7 anonim válasza:
Mert gyógyul. Kenegesd továbbra is, de lehet a körömvirág kenőcs jobb lenne.
2/7 anonim válasza:
Minden tetkó viszket egy darabig.Türelem és kitartás!
3/7 anonim válasza:
Az enyém is viszketett sokáig :D azért mert gyógyul, de el fog múlni.
4/7 anonim válasza:
Gyogyul a borod.. amit felsertettek a sok tuszurkalassal :P
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a lelkes válaszokat.én is hasonlókban bíztam,de most már megnyugodtam! :)
2009. ápr. 13. 16:35
6/7 anonim válasza:
Bepanthen-el vagy neogranormonnal kend! Körömvirággal és kamillás krémmel NE kend,az nem tesz jót neki.körülötte is kend be! Üdv: egy tetováló
7/7 anonim válasza:
Nekem is viszket, de nem új (2011/Január). Lassan megőrjít, és ez az első ilyen alkalom. Ugye elmúlik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!