Néhány napos tetoválásom egy-két helyen úgy fest, mintha a kontúr picit megfolyt volna. Javulhat még? Vagy lehet javítani?
Szöveges, kb a szár nélküli betűk kb 1, a szárasak kb 2 cm magasak, és kb 1 cm szélesek. Egy-két helyen nem élesek a kontúrhatárok, kicsit mintha megfolytak volna. Azt mondta a tetováló, kb két hét múlva gyógyul meg annyira, hogy látható legyen, ha pl sok festék dobódott ki, ilyesmi.
Lehet ezt korrigálni a későbbiekben anélkül, hogy csúnyává váljon a tetoválás? Vagy javulhat még?
Iszonyúan bedurrant egyébként a környéke már akkor, lila meg vörös voltam két napig, a bőröm extra érzékeny, pedig maga a művelet egyáltalán nem fájt.
Aggódom, ez az első tetoválásom, szeretném, ha tökéletes lenne.
El nem áztattam, erre különösen odafigyeltem, és mindösszesen 3 napig volt fóliázva, már szépen "hámlik" a felső réteg rajt.
sziasztok! a problémám hasonló... 6 napos tetkó, nonfi, a kontúrok homályosak, megfolytak... meddig várjak? mikorra kéne eltűnnie?
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!