Ingyenes tetoválás?
Figyelt kérdés
ha csak egy nagyon apró pöttyött szeretnék tetováltatni csak azért hogy én tudjam hogy ott van meg hogy érezzem milyen akkor kell fizetni? tudom hogy hülye kérdés de én szeretnék egy ilyet. semmi extrát csak egy kis pöttyött. :)2013. aug. 23. 12:36
1/3 anonim válasza:
igen,általában 5000 forint a legalja
2/3 anonim válasza:
steril cucc, foglalkozni veled, időt tölteni stb. nincs ingyen semmi. de egy maszek tetoválós háznál lehet válallná
3/3 anonim válasza:
nem egy nagy dolog:D
nekem is így kezdődött az egész, azóta 4 tetoválásom van és én is tanulgatni kezdtem a művészetet.. pedig nekem is egy pöttyből indult:D
olyan mintha megcsípne egy kis méhecske, de egyáltalán nem fájdalmas. max néhol kellemetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!