Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek magamra varrassam...

Szerintetek magamra varrassam ezt az idézetet? (kép+szöv. )

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta szeretném. Lenne ötletetek, hogy hová. Én a bordáimra gondoltam.

Vagy ha tudtok ehez hasonló idézeteket írhattok. Előre is köszönöm.

[link]

2013. aug. 22. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Nekem mindegy

Egy leszel a sok "nem adom fel" tetoválású hülye közül!

Persze színesítve is lehet angolul,kínaiul avagy héberül feliratni..

2013. aug. 22. 22:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Én magyarra vagy latinra gondoltam. Szerintetek? És hol tudnám lefordítatni segítenétek?
2013. aug. 22. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem egyáltalán nem tetszik, de ez az egyéni véleményem.

te döntésed, nehogy már idegen emberekre hallgass ez ügyben,hogy megtedd vagy sem.

ehhez hasonló idézet szivárog a falakból. bárhol találhatsz egy gagyi idézetes oldalon amit egy 12 éves szerkeszt.

2013. aug. 22. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se tetszik..az ilyen szöveggel mindenki azt hiszi, hogy tök egyedi, közben minden 3. tetkó hasonlóról szól.

De neked kell, hogy tetsszen, én mindenesetre tuti nem tetováltatnám magamra:D

2013. aug. 22. 23:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

miért akarsz olyan nyelven tetováltatni magadra amit nem is beszélsz? értem ezt a latinra.

linkeltél szerintem gagyi szövegű versike ami sokat akar mondani, de valójában nem fejez ki semmit. az, hogy ha mi tudunk jobbat linkeljünk: a te bőrödön lesz, a te pénzed megy el rá, te fogod viselni egy életen át, majd akkor pont az itten válaszadók fogják neked megmondani ismeretlenül, hogy mi állna hozzád legközelebb, mi legyen a bőrödön. nekem is vannak tetkóim, a legfrissebb ezen a héten készült, mégsem kérdeztem meg itt senkit, hogy neki tetszik e, mert az a lényeg, hogy nekem tetszik.

2013. aug. 23. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Én amondó vagyok, hogyha számodra fontos jelentéssel bír, akkor nem más döntse el. Ha pedig csak "divattetkónak" akarod, akkor teljesen fölösleges.
2013. aug. 23. 09:35
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem "gagyi"... sosem kéne ilyen névtelen 15 éves lánytól való idézet magamra...
2013. aug. 23. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!