Szerintetek magamra varrassam ezt az idézetet? (kép+szöv. )
Már nagyon régóta szeretném. Lenne ötletetek, hogy hová. Én a bordáimra gondoltam.
Vagy ha tudtok ehez hasonló idézeteket írhattok. Előre is köszönöm.
Nekem mindegy
Egy leszel a sok "nem adom fel" tetoválású hülye közül!
Persze színesítve is lehet angolul,kínaiul avagy héberül feliratni..
nekem egyáltalán nem tetszik, de ez az egyéni véleményem.
te döntésed, nehogy már idegen emberekre hallgass ez ügyben,hogy megtedd vagy sem.
ehhez hasonló idézet szivárog a falakból. bárhol találhatsz egy gagyi idézetes oldalon amit egy 12 éves szerkeszt.
Nekem se tetszik..az ilyen szöveggel mindenki azt hiszi, hogy tök egyedi, közben minden 3. tetkó hasonlóról szól.
De neked kell, hogy tetsszen, én mindenesetre tuti nem tetováltatnám magamra:D
miért akarsz olyan nyelven tetováltatni magadra amit nem is beszélsz? értem ezt a latinra.
linkeltél szerintem gagyi szövegű versike ami sokat akar mondani, de valójában nem fejez ki semmit. az, hogy ha mi tudunk jobbat linkeljünk: a te bőrödön lesz, a te pénzed megy el rá, te fogod viselni egy életen át, majd akkor pont az itten válaszadók fogják neked megmondani ismeretlenül, hogy mi állna hozzád legközelebb, mi legyen a bőrödön. nekem is vannak tetkóim, a legfrissebb ezen a héten készült, mégsem kérdeztem meg itt senkit, hogy neki tetszik e, mert az a lényeg, hogy nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!