Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyiben határozhatja ez meg...

Mennyiben határozhatja ez meg a megítélésemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Tudom,hogy eléggé vicces ,és hogy többen le fogtok szólni,hogy aki ilyen,az ne tetováltasson,de egyszerűen olyan vágyat érzek iránta.Kicsi korom óta szerettem volna tetoválást.Mindig a nagy minták tetszettek,de ezt sajnos nem engedhetem meg magamnak,mert az ügyvédi pályán nem elfogadott.Ténylegesen nem tudok letenni az ötletről,próbálom megmagyarázni magamnak,hogy nem lehet.Most a lényeg:Szeretnék egy kb 1.5 cm-es nyilat varratni a bal vállamra.Ennek is ugyan az lenne a megítélése,mint egy rendes,igazi nagy műnek?

Ha esetleg el szeretném tüntettetni,mi lenne annak a következménye?Milyen hatásfokkal lehet eltávolíttatni?

Köszönöm a válaszokat!

18/L

2013. aug. 22. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:

lézeres eljárással távolítható el.

ha valamit nagyon szeretnél már régóta, akkor miért érdekel, hogy mások mit gondolnak róla? szerintem a kisebb minták elfogadottabbak.

2013. aug. 22. 17:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

Mert nem szeretném,ha emiatt nem kapnék meg egy jobb állást,esetleg mi van akkor,ha kinövöm?Még csak 18 éves vagyok,rengeteget változhat még az ízlésem:)

2013. aug. 22. 17:14
 3/7 A kérdező kommentje:
-1 még:D:)
2013. aug. 22. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
egy másfél centis tetkó aligha fog akadályt okozni bármiben is. max nem a válladra rakatod, hanem olyan helyre amit könnyen letudsz fedni.
2013. aug. 22. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
az ügyvédi szakmában az sem elfogadott h olyan ruhát hordj amiből kilóg a vállad,szóval senki nem fogja meglátni.amúgy meg lézerrel 6-8 kezeléssel 100%-hatékonysággal el lehet tüntetni.
2013. aug. 22. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy kicsi nyilván elfogadottabb. Gondolj bele, Te is kevésbé nézel meg egy kis nyilat egy csajon, mint mondjuk egy egész hátas sárkánytetkót:D
2013. aug. 23. 01:52
 7/7 anonim ***** válasza:
miert, felpuceran fogsz ugyvedkedni? ha a fejed, a nyakad, a kezed kihagyod, de minden mashova varratsz valamit, akkor sem latszik egy nadragkosztumben....1,5 cmes nyilnak amugy mi lenne a jelentese?
2013. aug. 25. 11:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!