Mennyiben határozhatja ez meg a megítélésemet?
Sziasztok!Tudom,hogy eléggé vicces ,és hogy többen le fogtok szólni,hogy aki ilyen,az ne tetováltasson,de egyszerűen olyan vágyat érzek iránta.Kicsi korom óta szerettem volna tetoválást.Mindig a nagy minták tetszettek,de ezt sajnos nem engedhetem meg magamnak,mert az ügyvédi pályán nem elfogadott.Ténylegesen nem tudok letenni az ötletről,próbálom megmagyarázni magamnak,hogy nem lehet.Most a lényeg:Szeretnék egy kb 1.5 cm-es nyilat varratni a bal vállamra.Ennek is ugyan az lenne a megítélése,mint egy rendes,igazi nagy műnek?
Ha esetleg el szeretném tüntettetni,mi lenne annak a következménye?Milyen hatásfokkal lehet eltávolíttatni?
Köszönöm a válaszokat!
18/L
lézeres eljárással távolítható el.
ha valamit nagyon szeretnél már régóta, akkor miért érdekel, hogy mások mit gondolnak róla? szerintem a kisebb minták elfogadottabbak.
Köszi a választ:)
Mert nem szeretném,ha emiatt nem kapnék meg egy jobb állást,esetleg mi van akkor,ha kinövöm?Még csak 18 éves vagyok,rengeteget változhat még az ízlésem:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!