Fültágító budapesten, olcsón?
Figyelt kérdés
sziasztok, fa fültágítót szeretnék igazából, 12 miliset.(ez csak a fő cél) de mindenképp egy telit szeretnék mostanság begyűjteni. budapesten akárhol hol lehet olcsón venni? (akár kínai) apacs kilőve, eszméletlen drága . ( fém 10 miliset 2800ért vettem) bocsi, hogy ide írom,de itt talán jobban tudják.köszönöm.2013. aug. 19. 11:41
1/3 anonim válasza:
Az apacs legalább aránylag megbízható termékeket forgalmaz. Az árát persze megkérik, de ez van. Az olcsó ékszerek (legyen az fültágító, testékszer, akármi) sosem jó választások. Függetlenül akár a gyenge minőségtől, még lehet egészségtelen is.
2/3 anonim válasza:
ebay, az összes fültágítóm onnan van/volt. 500-3000 ft per pár. ja, semmi bajom nem volt soha. szerintem sok helyen ugyanazt a tajvani ékszert árulják tízszeres áron.
3/3 anonim válasza:
előző vagyok, bocsi, ez lemaradt: azért egy dolláros ebayes piercinget nem szúratnék be magamnak sehová semmi szín alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!