Budapesten a Dark Art Tattoo szalon milyen órabérrel dolgozik?
Figyelt kérdés
Nézegettem itt a kérdéeseket, meg a honlapjukat is, de sehol nem találtam erre vonatkozó információt. Még nincs tetoválásom, de egyből valami naggyal szeretnék kezdeni. Egy olyan tetoválást szeretnék, hogy végig teljes hosszában körben az alkaron egy jelenet a vérszerződésből, ami egy csillagösvénnyel valamilyen módon a felkúszik felkarra, és ott a külső oldalon egy lovas íjász vágtat ezen az ösvényen. Tudom, hogy hülye kérdés lesz, mert függ a részletességtől is, de úgy körülbelül mennyi idő egy ilyen majdnem teljes karra kiterjedő tetoválást megcsinálni?2013. aug. 13. 14:12
1/9 anonim válasza:
nem órabérben dolgoznak
és amúgy olyannyira nem lehet megmondani, hogy nagyon. úgysem egyszerre fogják felvarrni, akár 10 alkalom is lehet,mire elkészül. egyben 2-3 óránál többet nem is érdemes sem tűrni neked, sem dolgozni a művésznek.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor az adott minta bonyolultságától függően döntik el az árat? Vagy alkalmakat kell fizetni?
2013. aug. 13. 14:34
3/9 anonim válasza:
írsz valamelyiküknek, akinek tetszenek a munkái, kérsz árajánlatot és eldöntöd, hogy elmész e vagy sem.
a legtöbb helyen nem óradíjban dolgoznak. a tetoválás nagysága, részletessége, színezettsége döntő az árat tekintve.
amúgy amit leírtál elképzelés az nem egy alkalommal készülne el és sokba fog kerülni. de mivel több alkalommal készülne, alkalmanként (részletekben) fizetnél.
4/9 anonim válasza:
így mind az alkalmat, mind a bonyolultságot fizeted, remélem érthetően fogalmaztam.
5/9 anonim válasza:
arra számíts, hogy a dark art az egyik leghíresebb magyar szalon, világszínvonalú tetoválókkal, alsó hangon is minimum háromszor annyit fogsz fizetni mint máshol.
6/9 anonim válasza:
# 5 szóval az egora fizet az ember!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Igazából olyan elven válaszottam a Dark artot, hogy eddig róluk rossz szót még nem hallottam és végsősoron a tetoválás egy olyan dolog amit egy életen át fogok viselni, így úgy gondolom, hogy inkább legyen biztos a minőség. De ha valaki tud olcsóbb helyet, tehát jobb ár-érték arányút, szívesen fogadom az ötleteket/tanácsokat.
2013. aug. 13. 19:33
8/9 anonim válasza:
6-os, sajnos sok helyen igen. a dark artos sárközi zsolt pl. zseniális, világhírű művész, de elképesztően pofátlan. horror áron dolgozik, fél évvel későbbre ad időpontot, és gyakran szereti megszopatni a vendégeit. pár éve én is vele akartam varratni, letettem az előleget, megkaptam az időpontomat 7 (!!) hónappal későbbre, amikor is ba.szott eljönni. 2 órát ültem a szalonban, kérdeztem a többi tetoválót hogy mivan, de mindegyik csak a vállát vonogatta, mire valamelyik végre felhívta a zsoltot hogy vendége van. az meg közölte hogy nincs kedve bejönni, mert aludni akar. ezt ezután még kétszer eljátszotta, utána visszakértem az előleget és mentem máshová.
9/9 A kérdező kommentje:
8-as, te hol csináltattad? Elégedett voltál velük?
2013. aug. 17. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!