Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Budapesten hol érdemes tetovál...

Budapesten hol érdemes tetováltatni?

Figyelt kérdés

Akinek van tetoválása, melyik szalont ajánlaná?

Az ábra, amit szeretnék, meglehetősen egyszerű, de akkor is fontos a minőség, ugyebár, főleg mivel jól látható helyre akarom (kéz)... :) Árban is korrektnek kéne lennie...

Szóval mik a tapasztalatok, melyik pesti tetoválószalonok a legmegbízhatóbbak?

2013. aug. 17. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Tyutyu Tattoo, Invictus Tattoo, DarkArt, esetleg Celticmoon Tattoo, Black and White.
2013. aug. 17. 13:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Wow, mindegyiknél voltál?
2013. aug. 17. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Tyutyuba megyek majd másodszorra hétfő :) szóval ott már voltam, meg Celticmoonba is voltam, az ottaniak nekem annyira nem voltak szimpatikusak.

a többit azért írtam, mert szintén jó helynek tűnnek, illetve olyan helyek ahova szívesen betenném a lábam tetoválásért :)

2013. aug. 17. 14:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Nekem is ránézésre a Tyutyu és a Celtic moon tetszik a legjobban, de én szerintem az utóbbit választom... :)

Sok örömöt a tetoválásaidhoz! :)

2013. aug. 17. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:
köszönöm, remélem segítettem valamennyit, én a Celticmoonból Cigit ajánlom, ő nagyon aranyos volt, igaz szűkszavú ember, de normális volt, a tetkóm is jó lett :)
2013. aug. 17. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Részemről egy újabb szavazat az Invictus Tattoo-ra :D
2013. aug. 18. 14:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Invictusban kinél voltál?
2013. aug. 29. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!