Hogyan tervezzem meg a tetoválásom?
Figyelt kérdés
Már sok oldalt, képet, stb. néztem, de tanácstalan vagyok. Voltak ötleteim, de egyik sem az igazi. Tarkóra, esetleg lapockára szeretnék tetoválást, nem túl színeset, és nem olyan nagyot. Szolid, engem kifejező tetoválást szeretnék, ami engem tükröz, jellemez. Ez lehet bármi, de valahogy nem jut eszembe semmi. A tetoválást persze nem mostanra tervezem, hisz még a terv sincs meg. Nem akarom elkapkodni. Szerintetek? Csak normál hangvételű, értelmes válaszokat. ;)2013. aug. 2. 01:40
11/15 A kérdező kommentje:
Jól mutatnak :)
2013. aug. 2. 12:03
12/15 anonim válasza:
Szerintem várd meg míg magától jön az ihlet. Az élet adja majd az inspirációt. Nyilván nem történt még semmi olyan fontos mérföldkő az életedben, amit szeretnél a bőrödön is megörökíteni, semmi olyan esemény aminek ily módon emléket állítanál, vagy olyan fiatalka vagy még, hogy nem is alakult ki a saját stílusod, ezért sem tudod mit varrass magadra.
Várj türelmesen, és ha magától jön a késztetés az lesz az igazi!
13/15 anonim válasza:
Ezt nagyon alaposan kell megtervezned. :) Mi az, amit nagyon szeretsz és mindig is szeretni fogod? Én például a sárkányokat imádom gyerekkorom óta. Olyat szeretnék majd, csak még nem tudom, milyen legyen, mert tudod, sokféle van abból is.
Lehet saját tervezésű is, ha jól rajzolsz. A barátnőmnek ilyenje van (főnix) :)
14/15 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmi jó lenne, imádom a misztikus lényeket, meg ami ehhez a témához kapcsolódik. Majd próbálkozok. :)
2013. aug. 2. 22:04
15/15 anonim válasza:
Dehát miért nem az ankh keresztet??? Az megvéd a fejnélküli lovastól. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!