Hogyan tervezzem meg a tetoválásom?
Ha jót akarsz magadnak, akkor sehogy!
Végül nem fog tetszeni, amikorra felvarrják.
Attól még katalógusokat nézegethet inspirációgyűjtéshez. Milyen stílus, milyen szín, stb. Ha meg véletlen olyan tetszik neki, ami másoknak is van, mi olyan gáz benne? ha neki tetszik, és őt nem zavarja, akkor nem úgyis teljesen mindegy?
Én úgy választottam ki, hogy előre tudtam, hogy egy cápát akarok. Megnéztem neten, katalógusokban különböző tetkókat, míg kitaláltam, hogy milyen stílust akarok. színeset, nem színeset, körvonalasat, vagy kitöltöttet, árnyalatosat, mekkorát, hova, stb. elmentem a szalonba, megbeszéltem a művésszel, hogy olyan cápát akarok, ami kb max 10 centi, nem színes és amin nem vicsorog az állat, csináljon nekem olyan 'aranyos' cápát. Két hét után visszamentem, addigra megrajzolta nagyjából, hogy mit képzelt el, még mondtam neki pár módosítást, megcsinálta a sablont és már varrta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!