Hogyan érhetem el, hogy olyan időleges tetoválásom legyen, amely nagyon hasonlít az igazira? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Egy alkalomra szeretném, de nagyon jó lenne, ha élethű lenne és megvan a határozott minta. Menjek el vele valakihez, aki csinál hennát? Vegyek ilyen nyomtatható tetováló papírt? Mit tudok csinálni? (meghatározott mintáról lenne szó) Fontos lenne, előre is köszönöm :) 17/L2013. júl. 17. 22:41
1/11 anonim válasza:
Menj el egy olyan boltba ahol nyomtatnak ilyen ragasztós tartós "tetoválást". Nekem pont tavaly nyáron volt a hátamon egy ilyen kacskaringós sárkány. 2 hónapig maradt fennt:D. Majd ott az üzletbe megkérdezik hogy "hoztál magaddal képet, vagy rajzoljak valamit?" pont mint egy tetkó szalonba. Oda adod a képet a csávó/csaj kinyomtatja neked megmondod hova ragassza fel (valami speciális trutymóval amivel fennmarad olyan sokáig), és tádááá:D akár az igazi:)
2/11 A kérdező kommentje:
Uuuha ez nagyon jól hangzik, hogy tudnék ilyen boltokra keresni? Meg árban hol mozog? A két alkalomra kellene egy-egy 15-20 centis minta :)
2013. júl. 17. 23:26
3/11 A kérdező kommentje:
*alkaromra, bocsi :D
2013. júl. 17. 23:29
4/11 anonim válasza:
húúúú hát én debreceni vagyok:D és ott van egy ilyen kisebb kertváros Józsa:D na ott józsán van egy ilyen üzlet. Azthiszem nekem azt a hatalmasat olyan 3500ft-ért csinálták. Egy 2x20cmes minta darabonként olyan 500 és 1000Ft között mozoghat. Attól is függ hogy színes vagy fekete-fehér mintát szeretnél:)
5/11 A kérdező kommentje:
Ne idegesíts, én is debreceni vagyok :DDD fekete-fehér felirat az egyik, a másik egy kis nonfigurativ, de meg tudom magamnak rajzolni :D viszont igy hogy tudom teljesen hogy hol van józsa, leirnád kicsit jobban hogy merre van az üzlet, kérlek? :)
2013. júl. 17. 23:38
6/11 anonim válasza:
naaa:D pacsiiit:D Debrecen jóó hely:D háááát izéé:o nagyon nem emlékszek ráá.. de valahol egy fagyizó környékén csinálták egy házba, aminek egy része egy szalon volt. Rövid a memóriám:S
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, egész jó hely :DD Utolsó kérdésem hogy ez nagyjából milyen hely? Úgy értem tetoválószalon ahol mellesleg ilyeneket is nyomtatnak vagy pl ilyen kis fényképes-ajándék készítő hely, esetleg egy nyomda... ? csak hogy mit keressek majd :D Vagy nincs esetleg facebook vagy akármilyen elérhetőségük? nagyon érdekelne :) Bocsi a zaklatásért :D
2013. júl. 17. 23:57
8/11 anonim válasza:
semmi extra, csak egy ház. azthiszem ki volt még tavaly nyár elején rakva a ház elé egy ilyen táblaszerűség hogy nyomtatószalon vagy mi:D ..:D nem baj hogy "zaklatsz" szeretnék segíteni, csak éppen már én se nagyon emlékszek a helyre. lehet már bezárt:S
9/11 A kérdező kommentje:
Fuuh, ha bezárt akkor nem is tudom mit csinálok... holnap megnézem :) Mindent köszönök :)) <3
2013. júl. 18. 00:02
10/11 anonim válasza:
Ugyan, semmiség! Ha nemtaláltad meg akkor írj és én addig keresek neked valami debrecenhez közel eső ilyen szalont oksi?:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!