Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lesz egy tetoválásom?

Lesz egy tetoválásom?

Figyelt kérdés
A kutyám nevét szeretném magamra varratni:) Csak nem tudom,hogy hova ahol látható helyen van számomra,de például anyum ne lássa:) Ha az alkaromra menne akkor azt nem tudnám mindig takargatni,de max kapnék pár pofont anyumtól,akkor már úgy sem tud semmit csinálni! Köszönöm előre is:)

2013. júl. 8. 14:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
alkaron jó lenne, de akkor egyél igyál előtte rendesen :P amúgy hány éves vagy, hogy pofont kapnál érte.....?
2013. júl. 8. 14:40
 2/25 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. júl. 8. 14:51
 3/25 A kérdező kommentje:
Köszi első :D és amúgy 14(leszek) :D Most megyek 8. osztályba. Anyum is nagyon szereti a kutyám,de attól még tuti kapnék pofont:D Ment a zöld kéz:) Jöhetnek még válaszok:3
2013. júl. 8. 14:55
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
akkor viszont várj még picit. egy nagy öreg tetováló mondta, hogy írd le az elképzelésedet egy papírra, tedd be a fiókba és 1-2 év után vedd elő. Ha még mindig tetszik amit a papíron látsz akkor mehet. Fiatal vagy még és szerintem meg sem csinálnák neked még szülői engedéllyel sem
2013. júl. 8. 15:07
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem normális helyen 16 éves kor alatt szóba se állnak veled még szülőibeleegyezéssel sem...
 6/25 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, biztos, hogy magadra akarod varratni a kutya nevét?

mármint én is imádom a cicáimat de azért nem varratnám magamra a nevüket (22 vagyok).

De ha nagyon akarod, akkor ha a csuklót választod, akkor karkötővel, vagy csuklószorítóval eltakarhatod, de az nem örök megoldás. Mondjuk én azért amíg általánosba jársz addig ne varrass, mert ha bármelyik tanár észreveszi tuti kiveri a patáriát, és szülőt behívják blablabla...

Szóval csak2 évet kéne még kibírni és addig meg is gondolhatnád.

Csak mert én is szeretnék tetkót, én 22 vagyok, nem is lenne semmi akadálya csak a pénz. De pénz híján volt időm gondolkodni, és volt olyan amit éveken át akartam de már biztos hogy azt sose fogom felvarratni.

Visszatérve rág, középsuliba már nem szólnak be ilyenek miatt, így jobban elkerülheted azt, hogy anyukád rájöjjön. és majd monjuk olyan -16-17-18 éves korodban bően ráérsz neki elmondani amikor meg már nem fog leszidni nagyon mert "érett felnőtt leszel", persze az anyukád szemébe te akkor a pici gyereke leszel még ha 40 éves is vagy XD. Szóval szerintem így lehetne

mindenesetre azért jól gondold meg, és gondolj arra is hogy a későbbiekben majd ha dolgozni fogsz, bizony sok helyre nem vesznek fel embert mert tetkója vagy piercingje van.

most a sógornőmnek meg kellett mutatni a hasát mert 16 évesen volt egy köldökpc-je amit már rég kivett (most ő 24) és mondta hogy 17 évesen ki is vette és azóta se hordja (a szíve miatt amúgy...) és még a lyukra is kiváncsiak voltak hogy mennyire látszik... tiszta hülyék azok az emberek, mondjuk ő bankba dolgozik most és megértem hogy kell egy fajta megjelenés, de hogy a lyukat megnézzék a köldökében mikor már 7 éve nincs benne piercing... az azért nekem sok volt)

szóval érdemes meggondolni egyáltalán hogy tetováltass-e. Én is gondolkodom, mert szeretnék (bár pénzem még nincs rá) de félek hogy emiatt nem vennének fel dolgozni :S

7/25 SzilKa ***** válasza:
83%

16 éves kor alatt egyáltalán nem, 16-18 között is csak szülői beleegyezéssel tetoválnak rád normális helyen, szóval ha 14 éves vagy és anyukád is ellenzi, akkor ezzel még várnod kell pár évet.

Olyan helyre ne menj, ahol 14 évesen bevállalnak, mert az nem lesz profi munka és a higiéniával is gondok lehetnek...

Egy tetováló

2013. júl. 8. 16:21
 8/25 anonim ***** válasza:

14 évesen csak nem szalonban csináltathatod meg, de az olyan is lesz. Megbánnád, ha egész életedben azt kéne nézegetned. A tetoválás egész életedre ott marad, azon nem éri meg spórolni. Normális szalonban meg 16 alatt még szülői belegyezéssel sem csinálják meg, 18ig is csak azzal.

Ha tényleg ezt szeretnéd, akkor pár év múlva is ilyen remek ötletnek fogod találni, amikor már meggyőzheted anyudat, hogy vigyen el egy művészhez. Vagy utána vársz még kettőt, és meg is csináltathatod.

Szép gondolat a kutyusod neve, de a 14 év tényleg nem az a kor, amikor fel kéne varratnod.

2013. júl. 8. 16:50
 9/25 A kérdező kommentje:
Azért szeretném a kutyám nevét magamra varratni,mert kiskorom óta vágytam egy kutyára és nem kaptam meg,mert bérházban lakunk:) és 2011 október 13.-án amikor senki nem volt otthon az ajtónk elé raktak egy dobozba egy fiú kiskutyát és azóta ő az életem értelme :)) és már 1 éve mondtam anyumnak,hogy szeretnék róla egy képet magamra varratni:) de most csak a nevét szeretném:) akkor azt mondta,mosolyogva,hogy oké :D
2013. júl. 8. 17:23
 10/25 A kérdező kommentje:
Amúgy egyik jó barátomnak a haverja :) és a barátomnak is ő varrta és jól néz ki:)
2013. júl. 8. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!