Kutyamancs tetoválásom lesz, szerintetek?
Figyelt kérdés
Nézegettem mintákat és ezeket találtam. A lábfejemre lesz kb 5 db barna színű. Írjátok meg szerintetek melyik a legjobb.
Mielőtt háborogna egykét nagyon okos ember, hogy minek meg fúj...az ne írjon inkább semmit! Elhunyt kiskutyám emlékére akarom aki 15 évig mellettem volt!
22/L
1. [link]
2. [link]
3. [link]
( ha innen tetszik valamelyik akkor 3/és a kép alatti szám)
2012. aug. 13. 10:33
1/9 Bratilla válasza:
Szerintem a 3. képen a 01-es. De az első kettő képen levők is jók, szerintem valamelyik egyszerűbbet válaszd, ha már több lesz belőle. :) Amúgy sajnálom a kutyusodat, aranyos dolog, hogy az ő emlékére akarod.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Előbb szerettem volna a tetoválást, de nem volt rá keret sajnos :( Remélem hamar meg tudom csináltatni és ez is örökre rá emlékeztet
2012. aug. 13. 10:47
3/9 anonim válasza:
Nekem a legelső tetszik. :)
És tényleg aranyos ötlet, sajnálom a kutyust. :(
4/9 anonim válasza:
szerintem a 2-es nagyon ccuki ^^
5/9 anonim válasza:
nekem a 2. és a 3/2 tetszik ha több lesz belőle akkor szerintem ilyen,egyszerűbb kell,ha pedig csak egy akkor egy különlegesebb is jó...
amúgy én nem szeretem a tetkókat,de ez a minta és az oka is kifejezetten tetszik:)
részvétem a kutyud miatt:(
6/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek!
2012. aug. 13. 12:40
7/9 anonim válasza:
2. nagyon jó ^^
kedves dolog, sajnálom a kutyusod
8/9 anonim válasza:
3/10-es tetszik neki, és végre valaki nem divatból csináltat ilyen tetkót, kedves dolog tőled, és részvétem a kutyus miatt.
9/9 anonim válasza:
Szerintem a 3/02 az igazi.. Én is épp most készülök ilyen tetoválást csinálni, bár az én tetkóm alapját a kutyusom lábnyomának másolata adja majd. Részvétem a kutyus miatt! Szép gesztus tőled ez a tetoválás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!