Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen kenőccsel kezeljem a...

Milyen kenőccsel kezeljem a tetoválásom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nemrégiben csináltattam a hátamra egy tetoválást. A tetkós srác bepanthen kenőcsöt ajánlott, de sajnos most csak körömvirág krém van itthon, viszont holnap már tudnék venni bepanthen-t. Nem baj ha ma körömvirágkrémmel kezelem, és holnaptól bepanthen?
2012. febr. 12. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Kendd be vele nyugodtan ártani nem fog!
2012. febr. 12. 10:55
 2/3 anonim ***** válasza:
nem baj.
2012. febr. 12. 11:16
 3/3 anonim válasza:

Csak az a lényeg, hogy vizes alapú krémmel kenegesd.

Nekem a kézfejemen és a hátamon is van, mindkettőt a DM-ben vásárolt 500 forintos Balea kókuszos krémmel kentem, az nagyon bevált, szépen gyógyult alatta, nem száradt ki.

Körömvirágkrém zsíros krém, hiába gyógynövényes, én nem ajánlanám, mert ez mégiscsak egy nyílt seb, amíg be nem gyógyul, nem tudni, nem-e vagy allergiás a körömvirágra.

2012. febr. 13. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!