Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 évesen lehet már tetováláso...

BarbiH kérdése:

14 évesen lehet már tetoválásom? És 10-es skálán mennyire fáj?

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Hogy megcsinálják-e 14 évesen, nem tudom, de remélem, nem, csak majd ha nagykorú leszel.

A fájdalom egyénfüggő is, meg attól is függ, hol tetoválnak. Ha zsír van a bőr alatt, nem annyira fájdalmas, ha csont, akkor eléggé.

2010. nov. 30. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Szülői engedéllyel lehet.

Nekem nem volt olyan vészes,de ez egyénileg dől el,attól függ mekkora a fájdalomküszöböd

Szóval 10-es skálán nekem 5-6

2010. nov. 30. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha 14 évesen csináltatsz tetkót, rá is cseszel, mivel még növésben vagy, ezért mire 18 leszel a tetkód "szétnyúlik" és nem lesz valami szép. 14 évesen szülői engedéllyel lehet, de valahol ezt engedély nélkül is csinálják, pedig nem szabadna.
2010. nov. 30. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:

van egy osztálytársam 15 éves neki most lett tetkója

szülői engedély kellett hozzá ez tény...:)

2010. nov. 30. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
De jó, hogy senki nem bír már várni a tetkóval pár évet. Menő akarsz lenni a suliban?
2010. nov. 30. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Kevés olyan hely van, ahol nem fog megnyúlni, főleg, mivel lány vagy még csak most kezdesz majd igazán változni. Max tarkóra, de az pasis. Inkább várj vele, mert eltűntetni nem olcsó, átvarratva meg azért nem lesz már az igazi.
2010. nov. 30. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Szülői engedély kell hozzá 18éves korig. Nekem barátnőm csinálta, de otthon meg volt engedve, terven volt már vagy egy éve...

De tényleg... ha nonfiguratívat akarsz, akkor szerintem várj vele... azok nagyon csúnyák, és csak dísznek vannak rajtad. Ha meg azért tetováltatsz, mert pl valaki/valami nyomot hagyott benned(haláleset, boldogság bármi ami nagy benyomást tett rád, és úgy érzed, örökké akarsz rá emlékezni), akkor nyugodtan.

17L

2010. dec. 1. 14:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és csak annyit fűznék hozzá, hogy nem akarok a suliba menő lenni. Csak gondolkodtam ezen de nem hiszem, hogy csináltatni fogok. (elég egyenlőre a köldökpiercingem)
2010. dec. 2. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!