Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lesz egy tetoválásom?

Lesz egy tetoválásom?

Figyelt kérdés
A kutyám nevét szeretném magamra varratni:) Csak nem tudom,hogy hova ahol látható helyen van számomra,de például anyum ne lássa:) Ha az alkaromra menne akkor azt nem tudnám mindig takargatni,de max kapnék pár pofont anyumtól,akkor már úgy sem tud semmit csinálni! Köszönöm előre is:)

2013. júl. 8. 14:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
persze, mert gyerek vagy és nem vett komolyan, és tisztában van vele, hogy nélküle esélyed sincs megcsináltatni :) jó ha majd 16 éves korodban megcsinálják. Mert normális helyen szépen közlik veled, hogy "kicsikém, majd ha olyan idős leszek, hogy tényleg el tudod dönteni, akkor gyere vissza"
2013. júl. 8. 17:25
 12/25 anonim ***** válasza:
*leszel
2013. júl. 8. 17:26
 13/25 A kérdező kommentje:
Tudja,hogy komolyan gondoltam mivel mai napig emlegetem neki:)
2013. júl. 8. 17:35
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
értem, de egy szónak is száz a vége nem fogják neked 14 évesen megcsinálni, ki van zárva :) max egy otthon dolgozó kis idióta, aki a megmaradt festéket visszaszívja a tubusba, következel, te, beléd kerül másnak a vére és meg is van a baj... megéri? Nem lenne jobb várni még 2-3 évet és egy igazi művésszel megcsináltatni? És akkor olyan szupi tetkód lesz, h életed végéig büszkén viselheted :)
2013. júl. 8. 17:38
 15/25 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy egyik jó barátomnak a haverja csinálná :)
2013. júl. 8. 17:39
 16/25 anonim ***** válasza:
ő is 14 éves? :D
2013. júl. 8. 17:43
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem:D 24 :)
2013. júl. 8. 17:50
 18/25 anonim ***** válasza:
83%
hát ha megcsinálja neked akkor azért fel is lehet jelenteni... de ahogy látom bármit mondunk kár a szóért. menj el hozzá csináltasd meg.. ha szerencséd van nem kapsz fertőzést és csak pár év múlva gyűlölni fogod a tetkódat felnőtt fejjel. :)
2013. júl. 8. 17:55
 19/25 A kérdező kommentje:
Miért gyűlőlném?:0 :)
2013. júl. 8. 18:38
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgök, 14 éves vagy vegyél egy nyakláncot/karkötőt a kutyád nevével! Az miben lesz más? Az is egy életre szóló emlék ha megőrzöd. Szomorú hogy az emberek rögtön a tetoválás felé fordulnak ha szeretnek valakit, mutasd ki, éreztesd vele, de amit tervezel korai és nagy hülyeség már ne is haragudj.. Ráadásul még anyukád bizalmát is elvesztheted egy életre. Ha megéri csináld csak!
2013. júl. 8. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!