Okoz bármiféle problémát, ha tetoválás előtt beveszek egy nyugtatót?
Figyelt kérdés
Első tetoválásom lesz holnap, és már ma majd el ájulok, ha rá gondolok. Többet is szeretnék, de most az elsőnél gondoltam bevenni.2013. júl. 26. 15:28
1/4 anonim válasza:
akkor minek mész??
nekem végig van varrva a hatam és nem vettem be semmit.
30/nő
2/4 anonim válasza:
Problémát nem okoz, de felesleges rástresszelni. Jó ok kellemetlen, de nem az a fájdalom, amit nem lehet kibírni. Nekem mondjuk csak kisebb tetoválásaim vannak és a tarkómon pl. nem is éreztem, csuklón se. Lábfejen volt picit rosszabb, de ismétlem: nem fogsz belehalni!
3/4 anonim válasza:
attól függ hová csináltatja, mert vannak olyan helyek ahol én pl simán majdnem magam alá csináltam, pedig tele van az egész testem az arcom kivételével, és mondhatni már megszoktam az érzést.
4/4 A kérdező kommentje:
csípőcsontól bordáig, mell alá fog érni. köszönöm az eddigi válaszokat :)
2013. júl. 26. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!