Szerintetek jó döntés?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy tetoválást a jobb kezem 'élére' Mindörökké tesók! - felirattal és e mellé párosulna még három madár.
Szép írott betűtípussal lenne, kicsi, szolid.
Viszont még nem tudom pontosan, 'mi leszek, ha nagy leszek' és félek, hogy esetleg ez gátolna a munkavállalásban.
Nagyon fontosak számomra a testvéreim.:)
2013. júl. 25. 20:36
1/5 anonim válasza:
Szerintem készítess inkább egy ilyen feliratú medált és azt,hogy szereted a testvéreidet,inkább tettekben nyilvánítsd meg!A kézen lévő tetoválást nehéz is elrejteni,ezért gondold alaposan végig!
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Sok munkahelyen eleve nem vennének így fel. Vagy ne csináltass egyáltalán, vagy csináltass máshova, ha már mindenképp ragaszkodsz hozzá.
3/5 anonim válasza:
Sok munkahelyen pont lesz*rják, nem tudom, miért szajkózza a hülyeséget mindenki...
4/5 Briganti válasza:
Nem tudom pontosan hol lehet a kezed "éle", de "sokat használt"/dörzsölt területen gyorsan kikopik, így azt 1-2 évente át kell üttetned ha szépen szeretnéd tartani.
Egyre kevesebb a munkahely, amelyik nem fogadja el a tetoválást, de ha félsz, akkor inkább könnyebben eltakarható helyre varrasd a szöveget (pl. lapockád, oldalad, csípőd).
5/5 anonim válasza:
Szerintem tetováltass oda, ahol csak te, vagy kevesen látják, és akkor nem lesz gond a munka találás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!