Hogy döntsem el? Képen vékony tükörben vastag (többi lent)
Nagyon nem vagyok elégedett a lábaimmal,hiába tornázok naponta nem elég szépek a vádlim meg borzasztóan vastag,de csináltam róla képeket és azon egész szépek voltak,nem láttam őket vastagnak.
Hogy döntsem el hogy melyik a "valóságos"?
nem igazán szeretnék felrakni képet,és csak az a kérdésem hogy melyik a hihető:)
az egyik barátnőmnek akivel már régen találkoztam küldtem képet,mondta hogy nem érti hogy mi bajom van vele,én meg azt nem értem hogyha vékony akkor miért látom vastagnak:"D
A képek kövérítenek.:) Hidd el... több csajt is láttam, az egyikre azt mondtam, hogy "áhh, nem is sovány, nem értem miért mondják ezt róla" a másikra meg azt, hogy "átlag alkata vagy, de eléggé nagy segge" .. na hát, élőben az első csaj sokkal soványabb mint bármilyen képen, és a második is messze áll a húsostól.
Sajnos. Mindegyiket utálom, mert hol így, hol úgy rámásztak a pasimra, eddig legalább tudtam magamat vigasztalni, hogy áh, úgyse olyan vékonyak, de már nem megy:( :D Viszont én is husibbnak látom magam képeken akkor ezek szerint. (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!