Tudnátok olyan felületet mondani, ahova tetoválást csináltathatnék, de későbbeikben pl. munkaszerzéskor ne okozzon problémát és nem feltétlenül szükséges h látható helyen legyen?
Ha segít a Hit és Küzdelem felirat de úgy h a baloldal a múlt jobboldal a jövődet jelenti elvileg.
Várom ötleteiteket!
Köszönöm:))
Szerintem itt nagyon jól néz ki, és ez a terület biztos, hogy nem kerül elő a munkafelvételinél:D
Köszi a válaszaitokat!!
Úgy értettem inkább h olyan helyen ha terhes leszek majd vagy ha idős ne legyen csúnya feltűnő helyen a tetoválás.
Számomra lenne fontos nem mutogatni akarom csak, h emlékeztessen egy bizonyos illetőre, akire felnézek életem végéig.
Comb, has, mell - ezek a testrészek jelentősen változhatnak a kor előrehaladtával, ill. terhességek alatt... és általában sajnos nem előnyére.
Ha munkahelyen nem látható helyre akarod, akkor a hát tűnik a legcélszerűbbnek.
Alkarra, ill. fejre/nyakra semmiképpen nem tetováltatnék, hacsak nem vagy rockzenész vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!