Hogyan tudom a legkönnyebben eltávolítani a tetoválásomat?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Csinaltattam mar vagy 10eve tetkot de mar szeretnem leszedetni valahogyan. Hallottam a lezeres modszerrol es erdekelne hogy ez kb.mennyibe kerul egyidezetnel es hogy mennyire hatasos illetve van e mas modszer is! Koszi:)2013. júl. 24. 22:30
1/5 anonim válasza:
a lezer a leghatekonyabb modszer, es draga meg fajdalmas eljaras
tudtommal nem szedi ki 100%-ra, de mar alig lesz lathato
mas mas hatekony modszer nemigen van, extrem helyzetben eetleg boratultetes
2/5 anonim válasza:
igen, a lézer a leghatásosabb megoldás..más nincs..
3/5 anonim válasza:
mi a problémád vele, egyáltalán nem akarsz tetoválást vagy nem jó a minta?
4/5 A kérdező kommentje:
Hat mar rajottem hogy hiba volt megcsinaltatni es nem szeretnem tobbet magamon viselni
2013. júl. 26. 21:47
5/5 Briganti válasza:
A lézer nem a "legjobb" megoldás, hanem az egyetlen.
Amennyiben az ábrával van gondod, van lehetőség takarni, ahhoz egy tetováló szalonban kell megérdeklődd, hogy hogyan lehetséges, mert sok dologtól függ (mekkora, hol van, milyen élénk, mit szeretnél rá).
Ha mindenképpen el akarod csak tüntetni, az több alkalomból oldható meg, elsőre nem fog eltűnni. Elég sok helyen lehetséges, orvosoknál (plasztikai sebész pl.), de tetováló szalonokban is.
Ha Budapesten laksz, itt egy tipp:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!