Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek jó ötlet egy 15...

Szerintetek jó ötlet egy 15 éves lánynak a tetoválás?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy feliratot a csuklomra hope vagy believe felirattal. Megg is csinaljak nekem ha kivalasztom az idopontot. De hat ugye ez mar mindig rajtam lesz bar el lehet takarni. Szerintetek megcsinaltassam?

2013. júl. 22. 10:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Könyörgöm áruljátok el, hogy miért? Miért jó az, hogy ilyen fiatalon ilyesmit akartok?
2013. júl. 22. 13:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó ötlet. Majd 18-20 évesen, érettebb fejjel dönthetsz erről.

Egyetértek a tetoválóval is, szerintem normális tetováló lebeszélne erről...

2013. júl. 22. 14:22
 13/17 anonim ***** válasza:

11-es.. azthiszi menő lesz tőle a suliban.

Úgy bírom az ilyen kisgyerekeket... szegények, halvány lilagőzük sincs a világról... de tetkót már akarnak, azt is csak azért, hogy a suliban a többi kis hülye elaléljon... 2 napig... mert utána már senkit sem érdekel majd. Aztán Ő meg hordhatja egy életre a sz@r tetoválását.

2013. júl. 22. 14:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es tetováló! A nagybátyám tetoválásokat csinál a városban, és innen jött az ötlet, mikor kitaláltam hogy ez a 16.születésnapomra jó lenne
2013. júl. 22. 22:56
 15/17 anonim ***** válasza:
nem jó ötlet és idióta semmitmondó tetkó lenne
2013. júl. 23. 10:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne. Én ezt 17 évesen mondom. A tetováló kommentelőnek amúgy igaza van, minőségi munkára ne számíts, mert aki 15 évesre tetovál, az profi nem lehet. Én is imádom a tetkókat(érettségi után jövőre tervezem az elsőt), sok ismerősöm van ilyen körökből, de 15 évesen nagyon fiatal vagy még ehhez. Ha én minden tetkót megcsináltattam volna, amire pár hónapig vágytam, akkor most nem lenne szabad testfelületem. De SZERENCSÉRE nem csináltattam meg egyet sem. Tuti megbánnád, pláne egy ilyen jelentés nélküli tömegcuccot(kapásból 14 ismerősöm jutott eszembe akinek e 2 közül van valamelyik), pláne a csuklódra amit hogy a francba akarsz minden nap eltakarni? Ha mindenképpen kell egy tetkó, akkor találj ki valami jobbat, és tedd tényleg eltakarható helyre, mert egyenlőre még fogalmad sincs róla mit akarsz dolgozni majd, és hogy ott mennyire tolerálnák. A tetoválás nem vicc, komolyan kell venni!
2013. júl. 23. 16:43
 17/17 SzilKa ***** válasza:
100%

Fiatalkorú rokonomra még annyira sem tetoválnék, pont a felelősségérzet miatt! A nagybátyád elég felelőtlenül áll hozzá, ha tényleg megcsinálja. Bár a 16. szülinapodon, szülői engedéllyel már nem törvénytelen, de mégis... meg fogod bánni! Várj még ezzel, később ezer százalék, hogy szégyellni fogod...

egy tetováló

2013. júl. 23. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!