Valakinek van ötlete hogy milyen minta illene ilyesmi jelentéshez?
Figyelt kérdés
A tetkóm azt az énem jelentené aki most vagyok. Az eddig megélt fájdalmakat, bajokat, és a jo dolgokat. Azokat amiken átestem és túltettem magam. Amiket megtettem és megbántam. Azt hogy hogy látom most a világot. A mostani személyiségemet, és azt hogy most mik a céljaim, hogy miket akarok elérni. Hogy legyen kitartásom és tegyek azért amit el akarok érni. Hogy harcoljak és na adjam sohase fel. És nagyon tetszenek a tetkók egyszerüen.2013. júl. 4. 23:51
1/2 anonim válasza:
Az a baj hogy amit leírtál, ez csak egy nagyon pici részlet belőled. Ez még nem fejezi ki mindazt ami benned volt, benned van. Meg azt sem írtad mekkorát szeretnél? De ha ilyet szeretnél, akkor válassz egy lombos fát, aminek az egyik oldala elszáradt, vagy kopasz, a másik meg kivirult. Vagy valami ilyesmi: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Ez szép, de egész picit szeretnék, és nem valami sblonosat, pl madár
2013. júl. 7. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!