Szerintetek, h nézne ki has alatt egy horgony tetoválás?
én az ilyeneknél már a fáradtságot sem veszem, hogy lebeszéljem...
14évesen tudja, hogy nem akar gyereket, rávesz a keresztanyját hogy menjen vele... mondjuk ezek után a kislány értelmi szintjén sem csodálkozom.
Mellesleg ha anyádék észreveszik, BEPERELHETIK a szalont, ahol csinálják, akkor be is csukhatnak egy életre.
Azért az eléggé gáz, h 14 évesen ezt neked megengedik...
És ha 2 év múlva benő a fejed lágya és azt mondod, h fúúú de hülye voltam, h ezt csináltattam?
Nem kéne várni még vele? Mikor találtad ki , hogy ez neked kell?
Már vagy 2 éve az eszembe van,h nekem kell egy ilyen,de most döntöttem el véglegesen! :)
Azért engedik meg mert azt mondták az én testem azt csinálok vele amit akarok!
Ja, és még valami: van egyáltalán JELENTÉSE számodra ennek a rajznak, vagy csak "Oan tutin néz ki?"
Előző voltam.
Tudom, hogy nem lehet erről lebeszélni, de figyelj: a tetoválás egy szimbólum, amit a bőrödbe "égetnek" (varrnak, nyúznak, szúrnak és a többi), és ami aztán egész életed folyamán végig fog kísérni. Ha olyan ábrákat varratsz magadra, aminek nincs külön jelentése a számodra, ami nem az életed egyes fontos döntéseit, állomásait vagy meghatározó eseményeit ábrázolja, akkor ugyanolyan jellegtelen tucatdísszé válik rajtad, mint pl. a rbnc-rendszám, és néhány év múlva meg fogod unni, nem fog tetszeni, így a tulajdon bőrödben nem fogod magad jól érezni. Mert ezt nem lehet lekapni úgy, mint egy megunt pólót, ez te vagy. Szóval nézd meg azt a horgonyt, ami amúgy jópofa, csak ha a hasad alá varratod, bugyivonalra az kb azt fogja jelenteni, hogy "bocs, már foglalt vagyok, bár csak ritkán látom a párom" (a horgony az elköteleződés, hűség, kóborélet és szerencse együttes jele), szóval nézd meg a horgonyt, és ha valóban jelent neked valamit, és azért akarod magadra varratni, akkor hajrá. Ennyi idősen én is butaságnak tartom, de valóban a te tested (a pc az más, az ennyi idősen már mehet néhány helyre, azt nehéz elszúrni, és ki lehet venni).
Ha meg nem jelent semmit, egyszerűen tetszik, irány a hennabolt, testfestés, amit akarsz. És keress egy olyan mintát, ami valóban jelent neked valamit, addig meg fejezd ki magad extrém hajfestéssel, frizurával, öltözködéssel, ékszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!