Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek, h nézne ki has...

Szerintetek, h nézne ki has alatt egy horgony tetoválás?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 15:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
16:01 vagyok. Nagyon jó ezeket a válaszokat látni, fiatalok vagytok, szeretnétek tetoválást, de tisztában vagytok azzal, hogy még változhat az ízlésetek és még nem szabad magatokra varratni semmit. Ez dicséretes, kedves kérdező vegyél róluk példát :) 14 éves kortól ugyan már nem nyúlik olyan drasztikusan a bőr, de tapasztalataim szerint a fiatal korúak 80%-a megbánja a mintát, amit valami törvényszegő rá varrt :)
2013. júl. 17. 16:09
 12/30 anonim ***** válasza:
16 éves kor alatt szülői engedéllyel SEM tetoválnak!!! A keresztanyád pedig nem az anyád, nem fog megfelelni az ő engedélye, de ha meg is felelne, akkor sem csinálnák meg
2013. júl. 17. 16:10
 13/30 A kérdező kommentje:
Hát ezt rosszul tudod.Csabán ez nem így megy!Bementünk megkérdeztük.Azt mondták akár ki velünk jöhet csak felnőtt korú legyen! :) És ránk tetoválják 14 évesen is! :)
2013. júl. 17. 16:16
 14/30 anonim ***** válasza:
igen?? és ez rendes szalon, neve is van meg minden?
2013. júl. 17. 16:24
 15/30 anonim ***** válasza:
egyébként meg nem én tudom rosszul pici lány, hivatalosan bűncselekmény, és ők ezzel törvényt sértenek :)
2013. júl. 17. 16:25
 16/30 anonim ***** válasza:

Ezeket a westend tattoo-ról másoltam kedves kérdező: 18 éves kor alatt csak szülői jelenléttel, a gyermek és a szülő/gondviselő személyazonosságának igazolása után áll módunkban a tetoválást elkészíteni. Testvér, unokatestvér, nagyszülő stb. nem elég!

18 éves kor alatt is tetováltathatok?

Igen, ha betöltötted a 16. életévedet, illetve, ha a szüleid beleegyeznek és ennek személyes jelenlétükkel adnak hangot. Személyazonosság igazolása szükséges a szülő / gondviselő és a gyerek részéről is!

2013. júl. 17. 16:27
 17/30 anonim válasza:
Csabán? Békéscsaba, vagy Piliscsaba? :D
2013. júl. 17. 17:00
 18/30 A kérdező kommentje:
Igen rendes szalon neve is van meg minden.Am Békéscsaba
2013. júl. 17. 17:35
 19/30 anonim ***** válasza:

Hááát.... jól. Csak szeretnél-e gyereket... ? :)

[link]

[link]

Ki tudja, hogy fog kinézni a bőröd később.

2013. júl. 17. 19:12
 20/30 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretnék gyereket! :) Ezért döntöttem így,h a hasam alá akarok!
2013. júl. 17. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!