Miért dobja ki a festéket a bőröm?
Ezt úgy nevezik hogy varosodás. A bőrödtől függően 2 nap - 1 héttel a tetoválás után a bőröd elkezdi ledobni a legfelső réteget. olyan mintha leégtél volna. nem kell félni, mosd gyakran ha izzadsz, és kend napi 3-4szer bephantennel ( nekem a plus jobban bevált, de sokak szerint a sima jobb ) az hémosít, és pár nap alatt le is foszlik a felső réteg bőr. ha jól tudom a tinta a harmadik bőrréteg alá kerül, a varosodáskor csak a legfelső jön el.
summa summarum bephatnen, és ne vakard! én pasolni szoktam, ha viszket az új tetkóm :) bőrtípustól függően pár nap és jó leszel, ha valahonnan kidobja a festéket, jobb helyeken "garanciálisan javítják". nekem max 1 hét alatt legyógyul, de a teljes regenerálódás fél év.
remélem tudtam segíteni
Márpedig le kell mosni, csak áztatni tilos. Nekem az a gyanúm, hogy amiatt sebesedik, hogy az első 2-3 napban nem fóliázod. A fólia gátolná meg a vastag varrasodást, amivel kipotyog a festék. Sokaknak nem árt meg, ha nem fóliáznak, de Neked mindenképp kéne... Napi minimum 3x cseréld a fóliát, clarasept szappanos vízzel mosd le, papírtörlővel itasd fel óvatosan, aztán vékonyan mehet rá a Bepanthen krém és a tiszta fólia. Nagy melegben inkább gyakrabban cseréld, ne rohadj be alá.
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!