Szerintetek ütessem át?
Figyelt kérdés
sminktetovalasom van egy eve. felso konturt tetovaltattam de egy ev utan kékes lett a szine. szerintetek ha atüttetem akkor fekete lesz?2013. júl. 15. 16:22
1/5 anonim válasza:
gondolom igen, bár nem értek hozzá, kérdezd meg valakitől, mondjuk attól, aki csinálta.
2/5 A kérdező kommentje:
megkerdeztem de aztmondta van akinek sotet marad van akinek evente kell uttetni... vannak jobb sminktetovalosok vagy akiknek van tapasztalatuk azt hittem majd ok segitenek. de koszi neked is
2013. júl. 15. 18:59
3/5 anonim válasza:
szerintem üttesd át...
100-as szöggel
4/5 A kérdező kommentje:
hahhahaa hahha haha csá
2013. júl. 18. 16:09
5/5 anonim válasza:
Igen, lehet javitani a színét, profikhoz menj, aki tudja, milyn színnel kell átütni, hogy olyan legyen, amilyet szeretnél. Nekem is van, privatban megadhatom a lány számát, aki készítette. Eddig az ő munkája lett a legjobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!