Magyarországon képviseli valaki ezt a műfajt?
Erre gondolok: [link]
Igazából a nevét sem tudom ennek a típusú tetoválásnak (már ha van egyáltalán), de szerintem remekül mutat, csak sajnos a művész, akitől linkeltem Franciaországban tengeti mindennapjait, oda meg azért nem egyszerű kijutni, szóval örömmel töltene el, ha lenne egy magyar, aki hasonlóan tetovál.
Dotwork tetoválásnak hívják de keverni is szokták a Blackwork-el, aki itthon benne van az Zagyvai Gábor, és Gergő a Swastika tattoo-ból róluk van tudomásom eddig, igazából Ők követik a külföldi igényeket és igyekeznek a legjobbat nyújtani
20/F
Vannak benne Trash polka/Buena Vista elemek is, ahogy elnézem ( [link] - bocsi a hosszú linkért), ebben pedig Bélteczky Zsófi nagyon ügyes az Invictus Tattoo--ból. A következő tetoválásom ilyen stílusban terveztetem, és vele fogom megcsináltatni :) Dotwork pedig tényleg Zagyvai Gábor, vagy Geri a Swastika Tattoo-ból (utóbbi tetovált engem is, csak ajánlani tudom).
25/N
Végre van valami normális ötlet és nem "idézet, meg madárka a csuklócskámra" csak hogy messziről látszódjék, milyen menő is vagyok.....
:)
Nekem is hasonló stílus van egy és ez teszik.
Nekem Bobby csinálja:
www.bobbyart.hu
nekem hasonló, Trash Polka szerű.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!