Lehet valahol Magyarországon ilyen férfi kabátot venni? Láttatok már valahol ilyet?
Van ennek valami magyar neve? Angolul "Herringbone". Egyáltalán Magyarországon láttatok már ilyet? Hol lehetne ilyen férfi kabátot vásárolni?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
Gyönyörű!
A Zarába szoktak lenni elegáns férfi kabátok, de így júniusban kétlem, hogy bárhol is találni fogsz kabátot, ha csak nem a turkálóban.
Meg lehet hülyén fog hangzani, de szoktak lenni jobb 'vásárok' illetve 'piacok' ahol árulnak minőségi, szép kabátokat, bár 25 ezer forint körül vannak.
nekem hasonló van csak feketében, lehet hogy az már nem is ilyenfajta kabát...nem tudom
na szóval én még novemberben fogtam ki egy jó vásárt, Hádában találtam, rajta volt a cimke, 5000 volt. szerencsés voltam, az biztos, néz körül az összes turiban, amit ismersz, azok aranybányák, legfőképp a Hádák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!