Van jelentősége az oldalaknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok, elhatároztam tetoválást csináltatok, hosszas agyalás és nézelődés után megtaláltam (átalakítottam) a nekem megfelelőt. Egy farkas a vállamra és egy holló a vádlimra. Ami érdekelne van valami jelentősége annak , hogy a tetoválások melyik oldalra kerülnek? Semmi ilyen infot nem találtam eddig. Köszi!
27F
2013. jún. 3. 11:38
1/3 A kérdező kommentje:
Közben lemaradt a másik dolog, van-e jelentősége, hogy a farkas és a holló előre vagy hátrafelé néz? Esetleg csak egyéni ízlés kérdése?
2013. jún. 3. 11:46
2/3 anonim válasza:
nem hiszem hogy lenne jelentősége...arra az oldaladra tetováltatod amilyikre jól esik. Általában a balkezesek szokták a bal oldalukra tetováltatni.
3/3 anonim válasza:
Szerintem az oldalnak semmi jelentősége nincs. Ahogy elképzeltem, úgy lenne szép, ha a holló befelé nézne, a farkas meg előre, de mindenképpen kérdezz meg egy tetoválóművészt személyesen, ő a testalkatod/izmaid formája alapján meg tudja mondani, hogy a legjobb elhelyezni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!