Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hogy tetszik? Mit gondoltok...

Bogyigazdi kérdése:

Hogy tetszik? Mit gondoltok róla (m)

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mennyire egyedi, vagy sablonos? Mondjum 10x lett újrarajzolva :) Jó ill. rossz véleményt is szeretnék kérni :) [link]
2013. máj. 24. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

Szép, szép.. de sztem abszolút nem tetoválásnak való. Amúgy is baromságnak tartom, ha vki "csak úgy" alapon minden féle kis virágot, kis macskát, kis mindenféle biz-baszt magára tetováltat. A tetoválás lényege, hogy vmit megörökítsen, hogy sose felejtsd el, pl. egy szép emlék, a szerelmed/legjobbbarátod/állatod neve, vagy vmi ilyesmi. De egy virágnak nem sok értelmét látom, kivéve persze, ha vmi személyes emléked fűződik hozzá, bár ezt vhogy kétlem.

Ne vedd nagyon magadra, nem bántásként írtam és bocsi, ha nyersen fogalmaztam. Csak nekem ez a véleményem. Összességben tehát nem tetszik. Egy lapon jó magában a virág, tetkóként nem. De még egyszer hangsúlyoznám, nem akarlak megbántani ezzel:)

2013. máj. 25. 09:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi, senki se bántott meg, hisz én kértem a véleményt. :) bár én még senkin se láttam ilyet, föleg alkaron nem, de nem számit, hisz nem divatból rakattam, hisz rühellem a ilyesmit. Fél éve még a tetovalást is hülyeségnek gondoltam :)
2013. máj. 25. 10:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik! :) Egyáltalán nem tartom divattetoválásnak. Bár nekem személy szerint azokkal sem volt soha gondom. Az pedig téged dicsér, hogy többször rajzoltattad újra, ez becsülendő dolog. :D

Én nem tetováltatnám magamra, de ennek az az oka, hogy nő létemre a kissé férfisabb, legalábbis uniszex motívumokhoz vonzódom.

Csatlakoznék az előttem szólókhoz, viseld egészséggel!

2013. máj. 25. 21:05
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem szép és jól áll a karodon :D én azért nem csináltatnék ilyesmit mert alapból kis vékony kezem van és rajtam ilyen tetkót nem állnak jól
2013. máj. 26. 19:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is. :)
2013. máj. 26. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!