Hogy tetszik? Mit gondoltok róla (m)
Szép, szép.. de sztem abszolút nem tetoválásnak való. Amúgy is baromságnak tartom, ha vki "csak úgy" alapon minden féle kis virágot, kis macskát, kis mindenféle biz-baszt magára tetováltat. A tetoválás lényege, hogy vmit megörökítsen, hogy sose felejtsd el, pl. egy szép emlék, a szerelmed/legjobbbarátod/állatod neve, vagy vmi ilyesmi. De egy virágnak nem sok értelmét látom, kivéve persze, ha vmi személyes emléked fűződik hozzá, bár ezt vhogy kétlem.
Ne vedd nagyon magadra, nem bántásként írtam és bocsi, ha nyersen fogalmaztam. Csak nekem ez a véleményem. Összességben tehát nem tetszik. Egy lapon jó magában a virág, tetkóként nem. De még egyszer hangsúlyoznám, nem akarlak megbántani ezzel:)
Nekem tetszik! :) Egyáltalán nem tartom divattetoválásnak. Bár nekem személy szerint azokkal sem volt soha gondom. Az pedig téged dicsér, hogy többször rajzoltattad újra, ez becsülendő dolog. :D
Én nem tetováltatnám magamra, de ennek az az oka, hogy nő létemre a kissé férfisabb, legalábbis uniszex motívumokhoz vonzódom.
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, viseld egészséggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!