Bogyigazdi kérdése:
Hogy tetszik? Mit gondoltok róla (m)
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mennyire egyedi, vagy sablonos? Mondjum 10x lett újrarajzolva :) Jó ill. rossz véleményt is szeretnék kérni :) [link] 2013. máj. 24. 22:08
1/15 anonim válasza:
Gyönyörű*-* te rajzoltad?!váoo! Ez igen
2/15 A kérdező kommentje:
A tetováló srác, :) de az én elképzelésem :) köszi:))
2013. máj. 24. 22:14
3/15 anonim válasza:
Mikor ránéztem az volt az első gondolatom hogy szép de lehetne szebb is.
4/15 anonim válasza:
Nekem nem jön be az ilyen virágminta. De a lényeg, hogy neked tessen :)
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A minta 10x15-s, csak az én kezem a kicsi. Ha ennél kisebb lenne a virág, nem lehetett volna ilyen szépen kidolgozni. Nekem tetszik, és büszkén hordom :)
2013. máj. 24. 22:40
6/15 anonim válasza:
Szépnek szép de nekem valamiért nem tetszik,nem tudom megmondani miért,csak úgy az összkép...de az a lényeg hogy neked tetsszen :)
7/15 A kérdező kommentje:
Neked is köszi. Akkor nem egy szokványos tömegtetkó, legalábbis senki se írta még :) Direkt lett ilyen feltünő, hogy kibújjak a szürkeségből, ez a virág (hibiszkusz) a lelkemet tükrözi: különleges színe van, hisz nem vagyok egy szokványos személyiség, lila, mert imádom ezt a színt, a kacsok(indák) azt szimbolizálják, hogy nem vagyok egyszerű eset :). Ez így most esett le nekem, hogy mennyire én vqgsok ez a tetko
2013. máj. 24. 23:13
8/15 anonim válasza:
Szép, de mint tetkó, nekem se tetszik...eleve nem nagyon tetszenek se a színes, se a virágtetkók.
9/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Mindenkinek ment a zöld kéz, ne pontozzatok le senkit, nincs rossz válasz :)
2013. máj. 24. 23:36
10/15 anonim válasza:
Őszinte leszek. A kidolgozása rossz, a vonalak gyatrák, a színezés nagyon gyenge. A minta sablonos, ha úgy érzed, hogy ez téged kifejez, akkor nem lehetsz nagy egyéniség. Értem én, hogy az a fontos hogy neked tetsszen, de ha olyasmit akartál, ami egyedi, akkor nagyon nem sikerült. Tucatszámra rohangálnak az utcán nők ilyen tetoválással, pont ilyen elrendezés, ilyen kis kacskaringós félig-nonfiguratív akármi, egyedül talán a színe az, ami eltér, általában ezek vagy fehérek vagy rózsaszínek. Nem a kedvedet akarom tőle elvenni nyilván, de ez bizony egy gyenge minőségű tucat tetoválás. Azért viseld egészséggel, az a fontos hogy te elégedett legyél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!