Mit gondoltok erről az oldalról, tetszik?
a barátnőm oldala,de én is kicsit beszoktam neki segíteni de csak ritkán.Már régóta nem jártam az oldalon azóta szerintem sokat javult.
Szerintetek milyen?
tipikus 'elsőoldalam'.
a cím nyelvtanilag hibás
a tartalom kissé igénytelen
magával a divattal pedig nem foglalkozik, csak a tömegcuccokkal (komolyan, nyárra trikót,rövidnadrágot ajánl, pedig ez bárkinek eszébe juthat..)
és lelehet pontozni nyugodtan :)
Tömegdolgok vannak rajta,semmi egyedi.Emellett nem ártana ha figyelne arra hogy hogyan ír.
Nem egy olyan oldal amit szívesen olvasgat/nézeget az ember.
nem járok ilyen blogokra, nem stílusom ilyeneket nézegetni.
szerintem unalmas, sablonos és nem látom értelmét, bocsi.
Semmi baj,nem pontozlak le titeket,legközelebb szólok a barinőmnek és együtt megpróbáljuk kijavítani.(persze ha bele egyezik) de úgy is meggyőzöm mert nem szereti a kritikát :D
még jöhetnek válaszok,és tanácsok hogy jobbak legyünk.(mellesleg tényleg ez az első oldala meg nekem is :D)
Borzalmas.
Minden hibát elkövettek benne amit el lehetett. Grat. :D
A helyesírás csapnivaló. A tartalom is. Divatblogot csak olyan írjon, akinek van ízlése és stílusa. Azt írod, hogy régóta nem jártál az oldalon. De hát csak két bejegyzés van rajta. :)
Nem szép a saját blogocskát ilyen módon reklámozni, hogy valaki rákattintson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!