Tetszik a körmöm? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
most csintem meg így a körmöm. nekem a kövek tetszenek a legjobban benne. am műkörmös szeretnék lenni. 13/L
2011. júl. 16. 12:04
1/18 anonim válasza:
Hát ez lehet csillog de távolból elhiszed ,hogy ebből semmi sem látszik.
2/18 anonim válasza:
legközelebb inkább ne csind meg ilyenre :)
3/18 :) :) :) válasza:
Nekem nem annyira :S nem bántásként csak hát izlések és pofonok..
4/18 anonim válasza:
nekem, nem.... én legalábbis nem csináltatnék ilyet
5/18 anonim válasza:
Első vagyok és grafikus és hozzáfűzöm hogy ismerni kell a kontrasztokat szóval egy műkörmös azt hiszem tudja hogy ebből nem fog semmi látszódni ,még kézen talán ,de amúgy semmi.
6/18 anonim válasza:
Esetleg ha egyszínű kő lenne rajta, és nem ilyen sok, akkor tetszene. :)
8/18 anonim válasza:
Ne, ne, ne, ne, ne, ne, állj meg!
Műkörmös szeretnél lenni?????? Hülye vagy? Pont 13 éves korodban mondod ezt, amikor még mérnök is lehetne belőled? Normális vagy? Azonnal tegyél le erről!
10/18 anonim válasza:
Nemrossz max h szinesek a kövek..:D de amugy látszik rajtad h tehetséges vagy szal nehalgass senkire:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!