15 évesen tetkó?
Hál istenek 15 évesen nem tetoválnak ki senkit. (ha igen akkor törvénybe ütköző)
Egyébként én egy valamit nem értek.
Ha azt írod hogy a szövegednek mély jelentése van, akkor miért nem magyarul íratod a karodra? " Soha nem felejtem el, hogy ki vagy" Olyan szép a magyar nyelvünk, ráadásul ha az életben bárhová mész a világban mindenkinek érdekes lesz aki nem tud magyarul..Gyönyörű betűkkel magyarul is le lehet írni.. Szóval nehezen tudom elhinni hogy egy 15 éves magyar gyereknek az angol szöveg mély érzésű.. Ez is csak egy divat tetkó lenne...
Nem ütközik semmilyen törvénybe, viszont anyut vagy aput ne hagyd otthon.
Én viszont még hagynék időt jobban átgondolni(2-3 évet minimum), nehogy később megbánd. Rengeteget fejlődik a jellemed ezalatt a pár év alatt. Nem tudom milyen jelentéssel bírna számodra, de ha később mégsem éreznéd magadénak, akkor nagyon nehéz lesz kijavítani, és szégyellni fogod.
Ettől függetlenül nem ítéllek el(egy tetkó miatt legalábbis)
1-2 évet még mindenképpen várnék. én kb. óvodás korom óta akartam tetovált lenni, mégis vártam amíg be nem töltöttem a 18 évet. az első mintám 4 évig ért a fejemben, addig tökéletesítgettem, dolgoztam rajta. a többi már nem volt ilyen megfontolt :)
első körben én nem ajánlom, hogy (al)karra csináltass. keress valami olyan helyet, amit könnyebben el tudsz rejteni. még nagyon fiatal vagy, nem tudhatod, hogy mit rejt számodra az élet, és bizony sok helyen problémákba ütközhetsz a látható helyen levő tetkókkal még akkor is, ha az kicsi. szóval a helyet mindenképp gondold át jobban.
szép a szöveg, angolul is tökéletes, nem értem miért kell ide ez a nagy magyarkodás.. mindegy, a lényeg, h sztem még várj 18 éves korodig, addig tényleg sokat fogsz változni (mint mindenki). ha fontos számodra ez a szöveg, akk nem számít az a 3 év.
16 éves vagyok, tudom milyen rossz, mikor azt mondják, várjál míg nem leszel 18 éves, de igazuk van, én mosatnában láttam ezt be:D sztem fogadd meg ezt te is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!