Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szeretnék egy ilyen mancs...

Szeretnék egy ilyen mancs tetkót a kezemre, mint ennek a fiúnak van. Szerintetek nagyon furán néznének rám? Kiröhögnének a szalonban?

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 18:05
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok... és igen , ő tutira fiú.... de ha nem hiszed mutatok képet ahol látszik. és már megint ez a meleges dolog. egyszerűen jól néz ki, aranyos az a tetkó, szeretnék egy ilyet, ennyi. és NEM vagyok meleg.
2013. máj. 19. 23:57
 22/34 anonim ***** válasza:
25%

De senki sem tetováltat magára "aranyos" dolgokat... legalábbis egy férfi biztos nem.

Még ha lány lennél aztmondanám.. hogy hlye pcsa. De szerintem te meleg vagy. Aki a képen van az is meleg.. így sehol nem néz ki a fiú, mint a képen. Bocs. Nem akarlak cseszegetni... de te meleg vagy, még ha nem is vallod be magadnak. Ilyen mancsot egy hetero nem tetováltatna magára.

2013. máj. 20. 09:28
 23/34 A kérdező kommentje:
Te egy hülye vagy! Tudod mi az a szexuális orientáció? Mert ha igen tudhatod, hogy semmi köze az ízléshez. Hiába szeretheti egy férfi mondjuk hello kitty-t meg úgy a cicákat, meg egyéb ilyen kislányos dolgokat -megjegyzem én rühellem-, ha egyszer a pénisze lányokra merevedik... ettől nem lesz valaki meleg te szerencsétlen. akkor lennék meleg ha lány helyett férfire állna fel, férfibe szeretnék bele, férfivel képzelném el a közös jövőmet.
2013. máj. 20. 09:39
 24/34 anonim ***** válasza:

oké hogy cuki meg édes a mancs, dehát gondolj rra hogy késöbb is igy gondolsz rá? 10-20-30 év múlva?

és mint hogy korábban is irtad ha mindenképp ezt akarod akkor már domb fel karmokkal, és csináltasd a válladra, úgy talán jobb lenne

2013. máj. 20. 11:48
 25/34 anonim ***** válasza:
Csináltass a homlokodra is egyet.
2013. máj. 20. 11:51
 26/34 anonim ***** válasza:

Nem akarok megint beleszólni ebbe a parázs "ki a homár" társalgásba, de az biztos, hogy én is megkérdőjelezném a képen linkelt figura szexuális irányultságának hetero voltát. (Jaj de szépen tudok fogalmazni bas.zki... :D )

De maradjunk annál, hogy semmiképpen sem férfias az illető a fotón. Sem ő, sem a tetoválása.

Amúgy vannak egész elfogadható eltávolítási technikák + egy-két jó művész akik profin tudnak takarni később valami jobb mintával. Úgyhogy nem tudom mi a gond. :)

2013. máj. 20. 12:11
 27/34 anonim ***** válasza:
de egyébként neked ez a tetkó mit jelképez? mit jelent számodra?
2013. máj. 20. 15:01
 28/34 A kérdező kommentje:
a képen látható fiú biszex. de most nem az ő szexualitásáról van szó, hanem itt egyesek engemet b*ziztak le. nah mind egy. Mit jelképez, Talán lelki világot, de inkább szeretném azt magamnak megtartani hogy pontosan mit is, mert megint elkezdenek engemet homoszexuálisnak elkönyvelni, holott ennek tényleg semmi köze a szexuális orientációmhoz... am egy szóban: gyerekkoromban 12 macskám volt 4 kutyám... :D (nem vagyok paraszt szüleim hajukat tépték...)
2013. máj. 20. 15:08
 29/34 anonim ***** válasza:
te tudod, a többi hozzá szóló se b*zizik úgymond, hanem csak azt mondják hogy nézhetnek annak, mert hát heterókon ilyesmit nem igazán látni, sőt én még pasin nem is láttam ilyet, de mégis azt mondom hogy ez kézfejen kívül bárhol jobban néz ki, ha meg még átalakítod mintahogy többször is irtam karmokkal, nem fognak melegnek nézni, ha kicsit fériasabbá teszed
2013. máj. 20. 17:36
 30/34 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért akarja, hogy heterónak nézzék a kérdezőt. Nem mindegy, hogy langyinak nézik-e vagy nem? Nem volt kérdés. Ha szeret langyin kinézni, hát lelke rajta. A szalonban kiröhögni nem fogják, ez biztos. Nyilvánosan nem. Ezzel kérdés megválaszolva.
2013. máj. 20. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!