Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szeretnék egy ilyen mancs...

Szeretnék egy ilyen mancs tetkót a kezemre, mint ennek a fiúnak van. Szerintetek nagyon furán néznének rám? Kiröhögnének a szalonban?

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 18:05
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
a viselet az megy. nekem van egy ilyen kis szorongásom a dolgok elöt, aztán minden megy utána. pl kerékpáros ruhát sem mertem megvenni mert attól féltem azt hiszik meleg vagyok, aztán rászántam magamat, és már mindenhova ilyenben járok, -persze kerékpárral xD- és van már 4.
2013. máj. 19. 19:22
 12/34 anonim ***** válasza:
És az emberek továbbra is azt hiszik, meleg vagy. ;)
2013. máj. 19. 19:25
 13/34 A kérdező kommentje:
higgyenek amit akarnak.
2013. máj. 19. 19:32
 14/34 anonim ***** válasza:
És ha meleg akkor mi van? Szerintem inkább olyan mintát tetováltass magadra, ami érzelmileg kötődik hozzád.
2013. máj. 19. 19:39
 15/34 A kérdező kommentje:
Nekem ez tetszene, és mindig akartam valami hasonlót. amúgy nem tudom miért jött elő a meleg téma, nem a szexualitás topikba írtam.
2013. máj. 19. 19:43
 16/34 anonim ***** válasza:
Akkor irány a tetováló szalon, szard le ki mit mond! Röhögni biztos nem fognak rajtad.
2013. máj. 19. 19:48
 17/34 anonim ***** válasza:

Azért jött elő a meleg téma, mert én felhoztam a minta kapcsán - ráadásul nem csak úgy alaptalanul, hanem csak egy kis infót megosztva.

Annak van igaza, aki szerint olyan mintát csináltass, amit fel is mersz vállalni. Meg érdemes a feltűnő helyekre (kézfej, alkar, nyak, tarkó) előtt átgondolni, hogy milyen munkakörben szeretnél majd egyszer dolgozni. Van ahol még mindig hátrány.

Szóval ha tényleg ilyet szeretnél, akkor a legközelebbi szalonban fel is varrják. Nagy tehetség nem kell hozzá, szóval elég ha a sterilitásra, tisztaságra figyelsz amikor tetoválószalont választasz.

2013. máj. 19. 19:48
 18/34 A kérdező kommentje:
oh értem. köszi. ilyet szeretnék, csak kicsit nehezen megy az indulás, de ezt már leírtam. mennyire fáj amúgy?
2013. máj. 19. 20:03
 19/34 anonim ***** válasza:

attól függ hova csinálod, ahol vékonyabb a bőr ott bizony fáj, a csuklómon is fájt a tetoválás, ami meg az oldalamon van ott meg nem fájt

de mint elözöek is irták hogy nem fognak kiröhögni semiképp se, ez a tetoválók munkája

keress egy normális mancs mintát mert ami a képen lévő srácon van nem lett túl jó, ha meg szeretnéd karmokkal csináltasd meg a válladra és máris nem lesz esetlegesen "b@zis"

2013. máj. 19. 22:03
 20/34 anonim ***** válasza:
25%

Ne is haragudj, de ez röhejesen sz@r ötlet.

Egy mancsot ? A kezedre ?

Mint ennek a fiúnak ? Amúgy ez tényleg hím nemű a képen ? Kétlem.

Hány éves vagy 13 ? És ha 30 leszel ? Akkor is rajtad lesz ez a kis cukimuki mancsocska... nekem mind1.. ha azt akarod, hogy homoszexuálisnak nézzenek, akkor nyugodtan tetováltasd magadra.

2013. máj. 19. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!