Szeretnék egy ilyen mancs tetkót a kezemre, mint ennek a fiúnak van. Szerintetek nagyon furán néznének rám? Kiröhögnének a szalonban?
Azért jött elő a meleg téma, mert én felhoztam a minta kapcsán - ráadásul nem csak úgy alaptalanul, hanem csak egy kis infót megosztva.
Annak van igaza, aki szerint olyan mintát csináltass, amit fel is mersz vállalni. Meg érdemes a feltűnő helyekre (kézfej, alkar, nyak, tarkó) előtt átgondolni, hogy milyen munkakörben szeretnél majd egyszer dolgozni. Van ahol még mindig hátrány.
Szóval ha tényleg ilyet szeretnél, akkor a legközelebbi szalonban fel is varrják. Nagy tehetség nem kell hozzá, szóval elég ha a sterilitásra, tisztaságra figyelsz amikor tetoválószalont választasz.
attól függ hova csinálod, ahol vékonyabb a bőr ott bizony fáj, a csuklómon is fájt a tetoválás, ami meg az oldalamon van ott meg nem fájt
de mint elözöek is irták hogy nem fognak kiröhögni semiképp se, ez a tetoválók munkája
keress egy normális mancs mintát mert ami a képen lévő srácon van nem lett túl jó, ha meg szeretnéd karmokkal csináltasd meg a válladra és máris nem lesz esetlegesen "b@zis"
Ne is haragudj, de ez röhejesen sz@r ötlet.
Egy mancsot ? A kezedre ?
Mint ennek a fiúnak ? Amúgy ez tényleg hím nemű a képen ? Kétlem.
Hány éves vagy 13 ? És ha 30 leszel ? Akkor is rajtad lesz ez a kis cukimuki mancsocska... nekem mind1.. ha azt akarod, hogy homoszexuálisnak nézzenek, akkor nyugodtan tetováltasd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!