Friss 3-4 napos tetoválás lejön citrompótlóval dörzsölve?
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 16:03
11/22 anonim válasza:
Én a helyedben Real Madridosat csináltattam volna! :DDD
12/22 anonim válasza:
Varrasd át, de ne valami csapatos izére. Inkább ülj le és találj ki valamit ami állandó jelentéssel bír.
13/22 SzilKa válasza:
9-es, ezen a make-up technikán jót röhögtem.... Kevered a cover up-pal, ami takarást jelent. A make up az a smink... :D
Egy tetovalo
14/22 anonim válasza:
igen, rá jöttem útközben, hogy felcseréltem a kettőt:'D
16/22 anonim válasza:
Jaj de farok vagy bakker... :DDD Az ilyen debil retardáltakon , mindig szétröhögöm magam, akik hirtelen jött ihlettől vezérelve magukra varratnak valami sz@rt aztán másnapra megbánják. :D
Jólvan fiam... ülj le 1-es. xDD
17/22 A kérdező kommentje:
De ne hülyézzetek le ez miatt. Amúgy sem szeretem a tetoválásokat, csak a haveromnak is pont ilyen volt és megtetszett. Azt már utána mondták, hogy ezt nem fogom tudni leszedni. Szóval nem az én hibám, és ha ezt tudom max. Barca címert tetováltattam volna, de inkább semmilyet se.
2013. máj. 18. 19:09
18/22 anonim válasza:
Üttesd át egy másik mintával, de előtte gondold meg mi az! Vagy menj el egy szalonba és ott segítenek a megtervezésben. De ezt a citromos dolgot nehogy előadd mert körberöhögnek. 1 várd meg míg legyógyul teljesen. 2 menj el egy szalonba és fedéssel csináltass egy másik mintát akár színeset.
20/22 Mia_may válasza:
Utánna szóltak,hogy nem jön le?? Te ezt magadtól nem tudtad??
Drágaság,ez nem lemosható tetkó,mint a rágósnál! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!