Friss 3-4 napos tetoválás lejön citrompótlóval dörzsölve?
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 16:03
2/22 anonim válasza:
Nem jön le... de miért kérded??
3/22 anonim válasza:
Citrompótlóval... lol... Ez a bőrödbe van ütve tűvel, nem rárajzolva. A tetkó előtt kellett volna gondolkodni. Gyűjtögess a lézeres eltávolításra. Amúgy meg ne piszkáld addig, amíg le nem gyógyult rendesen, mert 1. elfertőződhet, 2. baromi ronda lehet a végeredmény.
4/22 A kérdező kommentje:
Csináltattam a vállamra egy Manchester United tetoválást feketébe, de már megbántam, meg a Barcelonát amúgy is jobban szeretem. Most mit tegyek, meg akkor miért írják sokan hogy citrompótlóval lejön?
2013. máj. 16. 16:23
5/22 anonim válasza:
ez remélem kamu. ennyire hülye nem lehetsz. ha nem csináltattad olyan nagyra, akkor akár meg is csinálhatják make-up technikával, de te ne csináltass tetoválást, hülye vagy hozzá.
7/22 A kérdező kommentje:
tudom, hülye voltam. Make Up? nem tudom mi az, de utána nézek, mert fontos lenne, hogy legalább halványítsak rajta, ha eltüntetni nem is tudom
2013. máj. 16. 18:33
8/22 A kérdező kommentje:
amúgy miért mondhatta a csávó aki csinálta nekem a tetkót, hogy 2-3 hétig ne napozzak?
2013. máj. 16. 18:57
9/22 anonim válasza:
mert nem tesz neki jót, lehámlik, elhalványul stb. a makeup mikor egy nagyobb mintát csinálnak az eredetire, akkor lehetne barca logód:D:D
10/22 A kérdező kommentje:
ha a napozástól elhalványul akkor ez lesz a megoldás kösz. biztos mindenki megfogja kérdezni nyáron miért pont egy MU tetoválás van rajtam, de rohadtul nincs kedvem ezt mindenkinek egyesével elmondani :D
2013. máj. 16. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!