17-18 évesen korai a tetoválás?
Pár hónap múlva leszek 18, és szeretnék egy tetoválást.(Megengednék a szüleim már most, ez nem gond.) Egy feliratot szeretnék a derekamra, nem túl nagy méretben (egy nagyon rövid idézet a Kis hercegből franciául, egyébként).
Szerintem nagyon szép a jelentése, és nem hiszem, hogy változna róla a véleményem. Viszont kb. két hete találtam ki, még várnék vele egy hónapot, de aztán szeretném megcsináltatni. Szerintetek jó így, vagy még korai lenne, várjak vele többet?
szerintem ha tényleg ennyire akarod én nem várnék vele simán megcsináltatnám..:)
én 17 vagyok és mindenképp szeretnék a csuklómra egy love feliratot, de eléggé félek tőle..:( úgyhogy nekem még győzködni kell magam ^^
nekem 1 éve van a fejemben, hogy milyen tetkót szeretnék és hova. a korom miatt vártam ennyit, 18 leszek nyáron, meg fogom csináltatni, de én sem a nagy melegben, inkább ősszel :)
amúgy mi baj van a Love felirattal? oké, hogy elcsépelt, de kit érdekel? nem az alapján csináltat vki tetkót, hogy hány embernek van még ugyanolyan... neki ez tetszik és kész! :)
Korai... kicsi vagy még.
Csináld meg ha akarod, de a 20x-as éveidben úgy is megfogod bánni.
Nem leszel tőle menőbb, ha esetleg emiatt csinálnád titkon... max az osztálytársaid butábbik része fog, hűzni meg házni de aztán hamar elmúlik majd a rajongásuk ne aggódj.
Ráadásul Kis herceg.. :D
Nem menőzni akarok, főleg, hogy most érettségizem, nem tudnék vele felvágni az osztálytársaim előtt, mivel nem lesznek.
A Kis herceggel mi a baj? Szerintem csodálatos könyv. Azért más, mint pl. egy I love Justin Bieber felirat...
szerintem nem (mindenki) azért csináltat az ember tetoválást hogy mások lássák és istenítsék.. mellesleg a derekán nem minden 2. ember látja..
általában az ember lánya azért csináltat tetoválást mert neki tetszik és azt szeretné hogy rajta legyen a bőrén örökké..
egyébként nem tudom miért kell itt osztani az észt, 18 évesen nem hiszem hogy olyan "kicsi" lenne.. mellesleg ha ő ezt szeretné és a kisherceget (ami szerintem is nagyon jó könyv) akkor csinálja szerintem nem kicsi hozzá :) HAJRÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!