Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás kedvelők! Szerintete...

Tetoválás kedvelők! Szerintetek egy srácon hogy mutatna a hátán egy angyalszárny tetoválás?

Figyelt kérdés
Természetesen párban, nem túl nagy, olyan 20-25 centisek. Mi a véleményetek róla? (vékonyabb, de sportos alkat)

2013. máj. 11. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha valamit lenézel a netről, az már nem egyedi. rajzoltasd meg, a saját elképzeléseid alapján ne más ötlete vezéreljen
2013. máj. 12. 17:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Ez így igaz! Rajzolgattam is néhányat magam, nem egy netről letöltöttet szeretnék én sem felvarratni magamra :)
2013. máj. 12. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha nem a tucat tetkót szeretnél, nekem ezek nagyon bejönnek:

1. Xoïl, Needles Side TattOo

2. Realistic Trash Polka Tattoos - by Volko Merschky & Simone Pfaff - Buena Vista Tattoo Club Würzburg-Germany

Itt fogsz pöpec angyalokat találni, hátha meríthetsz ötletet!

2013. máj. 12. 20:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Azta :D Köszi! :)
2013. máj. 12. 21:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Hááát, ha eddig megvoltál nélküle, ezt a pár hónapot már bírd ki! Öreg csóka vagyok, megéltem egy-két divathullámot, így bátran állíthatom, hogy a tetoválás kultusza hamarosan ismét leáldozik, és a patyolatbőr lesz a divat.
2013. máj. 16. 17:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtsd el az angyalszárnyakat... nem férfias. Nőknek jobban áll.

De.. őszintén szólva... ezt az egész tetoválósdit felejtsd el. Nem kell az..

Inkább élj keményen.

A hegekre amúgy is jobban buknak a csajok, mint a tetkókra.

2013. máj. 18. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!