Tetoválás kedvelők! Szerintetek egy srácon hogy mutatna a hátán egy angyalszárny tetoválás?
pasin még nem láttam, nekem ez inkább nőies, törékenységet szimbolizáló minta, ami nem igen fér meg a férfiassággal... plusz ha kicsit szélesebb, vagy netán még kicsit kidolgozottabb is a hátad, egy 20-25 cm-s szárny elég bénán mutatna rajta...
ez az én véleményem
Ez is egy vélemény. Egyébként ne haragudj meg, ezzel vitatkoznék hogy törékenységet szimbolizál-e, mivel az angyalok Isten katonái, harcosok. És férfiak mint pl: Mihály arkangyal, Baltazár, Rafael.
A méretet csak körülbelül írtam, nem tudom mekkora állna jól a hátamon, de lehet igazad van hogy nagyobb kéne, bár nem vagyok olyan nagydarab, 178cm magas, 73kg.
értem mit mondasz, de a köztudatban nem Mihály arkangyal jut eszébe az embereknek egy szárnyról, hanem a kis aranyos, arany hajú "angyalka"
ez mondjuk a kisebb gondom, de a méretet azt gondold meg...
kb ilyen arányban mutatna a hátadon....
nekem továbbra sem tetszene, de hogy kicsit 'jobb' legyen:
Egyszerűen nem találok olyat, ami jól mutat...
ha angyalszárnyat, és nem csirkeszárnyat szeretnél, mindenképp nagyot varrass! Vagy ne csak a szárnyat, valahogy így:
ezt meg a poén kedvéért ;)
Köszi amúgy a segítséget! Az első linket sajnos nem nyitja meg a böngésző :/ Hibásnak véli
De amúgy tényleg jól jön a kritika, mert a legkisebb közöm nincs a tetoválásokhoz, azon túl, hogy szeretnék egyet :D
Szerintem ne. Az angyalszárny tényleg semmitmondó és tucat. Nőkön sem szeretem, de egy pasin meg végképp nem tudom elképzelni, hogy jól nézhet ki. Semmilyen formában.
24L
Hát ahhoz képest hogy tucat, google képkeresőn kívül még nem láttam senkin. Meg annyira ezt a "tucat" témát nem igazán értem. Sok olyan hely van az ember testén, ahova kerülnek hasonló tetoválások (Pl: keleti szimbólum a tarkón, idézet a kulcscsonton, non-figuratív minta körbe a bokán vagy a csuklón stb.) Akkor most ez mind tucat? Mégis van köztük stílusos és egyedi.
Ha most valakinek a bacon a mindene, megkeresi japán hiraganában, és feltetoválja az alkarjára, és tessék, máris egyedi és mond neki valamit :D
Például ha én e mellett döntenék, egyedit rajzoltatnék a szalonban és mondjuk elrejteném benne a monogramomat, vagy egy idézetet, vagy valamit, amitől számomra már többet mond, és máris egyedi.
Úgy értem, nem egy egyszerű szárnyra gondoltam, ami "csak" egy szárny, hanem valamivel egyedivé tenni számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!