Mi a véleményed erről a tetoválásról?
Azért Drága Kérdező,mert ez egy kib*szott légy.
Nem kiskutya,cica,delfin,pillangó vagy fecske.Szöveg nélkül is undorító rovar,belemegy a szarba,utána rád repül és hiába zavarod el,leb*sz 2kört és újra a fejeden van...kiskoromba agyoncsaptam egyet és ilyen pici kis pók szerű vagy vmi kis élőlények jöttek ki belőle és azóta undorodok és félek tőlük.Na én megindokoltam. :D
ne azért csináltass tetkót mert épp vmi megtetszett-. legyen egy emlék.
amúgy egynek biztos jó, mérettől függően 5000-től már csinálják, nyilván fontos a méret és h színes lesz e vagy sem
Egy tetoválásnak se kell feltétlenül szépnek-gusztusosnak lennie. Vannak dolgok, amik úgy tudnak fontosak lenni, hogy nem hordoznak pozitív jelentést. Egy szuicid vagy drogos korszak lezárása után, emlékeztetőül az ember nem varrat vidám dolgokat. A rossz multat is kell vállalni, mert ez is a része az életnek, ez is segít abban hogy jobbá csiszolódj.
A középkorban pont a ragályt hozó legyek távoltartására rakták be a címerükbe a legyet.
A felirat alapján én valami ilyesmire gondolok az eredti tetoválás esetében.
A személyes jelenetés lehet akármi. Nem tudhatod, lehet épp rovarokkal foglalkozó biológus varratja magára. Neki egy légy lehet gyönyörű.
Egyiptomban pl. a csatában való bátorságért osztottak aranylegyet a katonáknak.
Tanács: ne ugyanezt varrasd fel, hacsak nincs különleges jelentése, hogy pont ez a légy, akkor terveztess egy saját személyes mintát.
Kedves 10-es, pl jelentheti azt, hogy szereti a rovarokat (mert mondjuk biologus), jelentheti azt, hogy sok szarral etetnek minket odafentrol, jelenthet egy csomo mindent, ha a kerdezo lat benne valamilyen fantaziat. S persze nem feltetlenul kell az sem, hogy barmit is jelentsen, egy tetovalast felvarrathat barki pusztan azert, mert az neki tetszik.
Ja es koszonom, van ertelmes elfoglaltsagom, magam is tetovalomuvesz vagyok... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!