Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek erről a tetoválásról?
16 évesen? Felejtsd el...
Először is, 18 év alatt csak szülői engedéllyel lehet tetováltatni.
Másodszor, a tested még nagyon sokat fog fejlődni... nem érdemes egy ekkora tetoválást csináltatni, mert hát hogy fog kinézni 10 múlva?
Ne azért tetováltass, mert divat... várj még vele pár évet. Na és persze olyat tetováltass, ami neked tetszik.. nem kell megkérdezned mások véleményét.
Maximum egy Jakuzán.
16 évesen meg nem is lehet arról nem beszélve hogy még nőni fogsz és nagyon ronda lesz.
Előttem szólókkal egyetértek.
És ízléstelen, felismerhetetlen.
Bocs, tudom, hogy lányok véleményét kérted, mégis írnék pasiként ezt-azt.
Személy szerint rühellem, mikor valaki csak azért varrat, hogy legyen tetoválása. Ez egy kicseszett tucat minta, találj ki valami olyan mintát, ami jelent is neked valamit, ne másoktól szedd a mintát; legyél már egy kicsit kreatív! Annyira szeretném megélni, hogy a csajok leszoknak a derék + nonfi (r1bancrendszám), boka + delfin/rózsaszál, vakbél + playboy nyuszi sablonokról, a fickók meg az ázsiai írásjelekről, sárkányokról, tigrisekről.
Az előttem szólókhoz hasonlóan jómagam is figyelmeztetnélek, hogy 18 és 20 éves kora között minden férfi megvastagodik. Nem elhízol, hanem megemberesedsz, férfiasabb leszel. A minta, amit felvarrattál, ekkor torzulhat, és egy ekkora ábrát nehéz korrigálni, kitakarni. Ennek megfelelően érdemes volna várni vele.
Imádom a tetkókat, jól szét is vagyok varrva, de annyira elcsépelt ez a minta, hogy hihetetlen. Persze, ha valahogy kapcsolódik hozzád..
16 évesen nem érdemes ilyet csinálni, várj vele 18-ig, én is azt tettem, és minden egyes tetkóm előtt legalább fél év eltelik, hogy tudjam: tuti akarom-e még.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!