Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a véleményetek a...

Lányok! Mi a véleményetek a tetoválásról - ebben az esetben?

Figyelt kérdés

22 éves egyetemista srác vagyok és tetováltatni készülök. A lábfejeim belső oldalán lesz, összesen két szó (egyik az egyiken, másik a másikon). Számomra érzelmi értékük van, tehát nem "dream"-ről, nem "love"-ról, nem pillangóról, nem nonfigról, nem sárkányról, vagy egyéb, szimbolikusnak csúfolt fajtáról beszélünk. :) Apró, fekete, már bokazokniban sem látszódik, tehát nem is divatból vagy exhibicionizmusból készül. Zavarna titeket...? :)

(Külön örülnék olyan válaszadóknak, akik általánosságban ellenzik a tetoválást.)

2011. ápr. 27. 02:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én nem ellenzem a tetoválást.Jobban mondva egyszerűen ki nem állom a sok tucat/értelmetlen tetkókat.

A tetoválásnak jelenteni kell valamit.Fontosnak kell lennie annak aki egy életen át viselni fogja.A sok pillangó,sárkány,csillag,és japán szövegek mind-mind tucat tetkók..

Írod,hogy a te tetkód egyedi,és sokat jelent neked.Ha nem olyan hogy minden második embernek az van,akkor még szép is lehet,és avval nincs is gond.

Én is szeretnék egy tetkót,de még félek tőle,pedig már megvan az egyedi rajz is,és ami számomra nagyon sokat jelent..De hát 39 évesen már nem vagyok olyan bátor mint 20 éve ,így még bátorítom magam..

2011. ápr. 27. 02:30
 2/14 A kérdező kommentje:

Ugyanazt a bíztatást tudom visszaadni neked, amit kaptam. :)

Ha tényleg elárul rólad valamit a tervezett tetkód, ha jelent valamit, ha nem esztétikumra hajtasz csak, akkor csak drukkolni tudok. :)

Én még 17 évesen kitaláltam, hogy ezt szeretném. Azóta egy-két, tényleg csak apróság módosult a tervezett mintával kapcsolatban, de nem az oka/célja, hanem a kivitelezés részletei, de szerencsére úgy vagyok, hogy ha a legelső ötletem lenne rajtam, azt sem bánnám. Most jött el az, hogy 5 év ön-tesztelés után el is merek menni egy szalonba. :)

2011. ápr. 27. 02:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Én általában utálom a tetoválásokat, de a lábfejen talán nem zavarna. Azt nem szeretem mikor valakin feltűnő (és még ha kicsi is, nekem akkor is feltűnő, ha látszik), egyszerűen nem szeretek tetovált/piercinges/stb emberekkel együtt mutatkozni.... De hát a lábadat általában ugye senki nem látja.
2011. ápr. 27. 03:50
 4/14 szamóca. ***** válasza:

én azzal sem értek teljesen egyet hogy mindenképpen jelentenie kell valamit.

haé n akarok tetoválást, emrt tetszik. pusztán esztétkia szerepből is jöhet.

engem az sem zavar ha az egész tested ki van varrva.

2011. ápr. 27. 06:42
 5/14 szamóca. ***** válasza:
egybként ha annyira sokat jelentene neked szerintem nem érdekelne mit gondolnak a lányok...
2011. ápr. 27. 06:54
 6/14 anonim ***** válasza:

Engem ugyan nem zavarna,rajtam is van 4 darab,és ez még mennyi a szabad hely huhhhhúúú! :D

25/N

2011. ápr. 27. 07:30
 7/14 anonim ***** válasza:
52%

Tudom, hogy a tetoválás ma divat.

DE: amikor én gyerek voltam, tudjátok, hogy kiknek volt tetoválásuk? Kizárólag a bűnözőknek és a cigóknak.

Bennem ez maradt meg. Engem kimondottan taszít bármilyeb formája.

Ha pedig nem divatból akarod a tetkót, hanem csak magadnak (miért is: hogy el ne felejts valamit / önkifejezésének???), akkor meg pláne tök fölösleges.

A legfontosabbaknak a lelkünkben kell lenniük.

2011. ápr. 27. 07:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha valóban van jelentése, nem zavarna. Ha te fontosnak érzed, hogy a testeden viseld azokat a jeleket, amit adott esetben elég lenne a lelkeden, a te döntésed. Ha meglátnám rajtad, nem hinném, hogy ezért ne jönnék össze veled, ha amúgy tetszenél.
2011. ápr. 27. 08:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem csináltasd meg nyugodtan, lábfejen abszolút nem zavaró, még nyáron a papucsos szezonban se. Vannak olyan pasik, akiknek kifejezetten jól áll a tattoo.

Csak vigyázz nehogy elkapjon a hév, mert több ismerősnél is előfordult az, hogy elkezdték egy kicsivel, utána jött a többi, de szerintem ebben nincs semmi rossz :)

2011. ápr. 27. 08:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, szeretem a tetoválásokat:-)

(Egyetlen esetben zavarna, pl összejövök valakivel, és rá van tetoválva az exének a neve/fotója, na az zavarna. Más nem hiszem.)

2011. ápr. 27. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!