Műtéti heget el lehet-e tüntetni tetoválással, vagy van-e valami "csodaszer", ami maradéktalanul eltünteti?
Figyelt kérdés
A hasamon van egy 15 cm-es heg, ami zavar. Szeretném valahogy láthatatlanná tenni. Hallottam, hogy a svédcsepp képes eltüntetni, már 5 hete kenem, de csak kipirosodott. Valakinek valami más tipp?2012. nov. 29. 09:16
1/15 SzilKa válasza:
Egy szép tetoválás el tudja takarni.
2/15 A kérdező kommentje:
És nem lesz "dombornyomat" a tetoválásból? Viszonylag sima a heg felülete, viszont még hegre nem tetováltattam... És nem lesz fájdalmasabb a tetoválás készítése így?
2012. nov. 29. 09:45
3/15 anonim válasza:
a svéd csepptől nem fog eltünni, és igy hogy pirosodik hagyd is abba a kenését. Plasztikai műtéttel lehet eltüntetni. Bár minimális nyoma annak is marad.
4/15 anonim válasza:
Ha rá nem is tudsz tetováltatni, de némi humorérzékkel odaírhatod mellé, hogy:
1973, Vietnám
vagy
Cuck Norris was here
5/15 anonim válasza:
Teljességgel nem lehet eltüntetni és a tetoválás is kétséges (vannak olyan hegek, amikre nem lehet tetoválni) ezt csak szakember tudja megmondani)
6/15 SzilKa válasza:
Ha nem dudorodik ki túlzottan, és több év eltelt a műtét őta, akkor lehet hegre tetoválni, de úgy kell alakítani a mintát, hogy ne nagyon essen kontúrvonal a hegre, mert megfolyhat a festék, szóval inkább egyszínű, színes részek essenek oda.
Nemrégiben egy virágfüzérrel takartam egy műtéti heget és optikailag eltünteti. Persze közelről vizsgálgatva észre lehet venni, de aki nem tud róla, mi van alatta, az nem igazán veszi észre.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Plasztikára nem gondoltam, műtét műtét után... A heg másfél hónapos, szóval a tetoválásból sem mostanában lesz valami, ha majd csak évek múltán lehet rámenni...addig meg lehet, hogy megbarátkozok vele! :)
2012. nov. 29. 14:21
8/15 anonim válasza:
Pont a napokban láttam, hogy eltüntettek heget tetkóval. Belinkelem neked a képet: [link]
Ha egyszer belevágsz, sok sikert! (De csak hozzáértő tetoválóval csináltasd meg, kérj referenciákat!)
9/15 SzilKa válasza:
Egyébként csináltam már olyat is, hogy a heg mellé tetováltam egy ijedt Hubát (a tigris a Kázmér és Huba képregényből), mintha a hegtől ijedt volna meg. Az is egy lehetőség, ha poénra veszi az ember :)
10/15 A kérdező kommentje:
Ha poénra vesszük, akkor fölé iratom, hogy "ajtó a kisfiamnak", ugyanis ott jött ki (vissza már nem igen fog menni... :D Szóval egyirányú ajtó... :D (Császármetszés) Vagy azt, hogy "Az ajtó kifelé nyílik..." :D
2012. nov. 29. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!