Mi a véleményetek erről a feliratról amit magamra szeretnék varratni? Nektek mit jelent ez a szöveg?
Én azt veszem le hogy ha találkoznánk a strandon, és megakarnék inni veled egy sört, akkor nehéz lesz veled kiegyezni, de utána jófej is lehetsz
Mondjuk eléggé menő szöveg, amolyan felsőbbrendűbb :)
20/F
Julius Ceasar mondta... Jelentése: Ha nem akarod, hogy bántsanak mutasd magad erősnek, felkészültnek.
Nekem tetszik, de én nem érzem magaménak.
Nem az én világom, de nem is az én véleményem számít itt. Ezt neked kell érezni.
Számomra erős egyéniség benyomását keltené ez a szöveg, ha meglátnám valakin.
a szöveg nagyon tetszik, de inkább angolul vagy magyarul.
engem pl nagyon zavar ha van valakinek tetkója, spanyolul vagy valami (a léyneg hogy nem tudom elolvasni) és akkor megkérdezem mi az, ő elmondja UNOTTAN mert már valószinüleg én vagyok az 39559ik ember aki megkérdezi, és mondjuk tetszik a szöveg, de semmit nem ér mert nem tudom elolvasni. nem tudom mennyire vagyok érthető, de ezt tudok tanácsolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!